ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Quarta edició del cicle Canet Cançó +d6
Raimon, Jaume Sisa, El Pont d'Arcalís i Eduard Canimas
PUBLICAT Dilluns, 05.09.2005
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

logo Canet cançó +d6 2005
Raimon, Jaume Sisa, El Pont d'Arcalís i Eduard Canimas, omplen el cartell del cicle que, per quart any consecutiu, podrem escoltar al recinte de Vil.la Flora.


La tria d'aquest Ajuntament pel format de cançó d'autor a l'hora d'acostar un producte cultural al gran públic funciona. I la prova és que ja en celebrem la quarta edició.


raimonEl Canet Cançó començava l'any 2002. Era un projecte impulsat per l'Àrea de Cultura que apostava fort per la promoció i la difusió de la música de casa nostra.

Des d'aleshores han passat per Canet una vintena d'autors i grups dels Països Catalans presentant les seves produccions no només al públic canetenc sinó també a una bona quantitat de veïns del Maresme i de comarques properes.

SisaLa programació del cicle Canet Cançó +d6 combina propostes de qualitat contrastada amb grups i cantautors joves, tot barrejant poesia, cançó i estils com el pop i el folk més tradicional. I tot, és clar, a uns preus assequibles.

Si en edicions anteriors ha destacat la presència d'autors com Lluís Llach o Mª del Mar Bonet, aquest 2005 tindrem el luxe de veure en Raimon, que inicia a Canet la gira Poemes i cançons.

arcalisTambé gaudirem de la música i l'estil tant particular d'en Jaume Sisa, el cantautor galàctic que no té data de caducitat

El Pont d'Arcalís i Eduard Canimas completen el cartell d'enguany. Els primers continuen en la divulgació de la música i la cançó de tradició oral del Pirineu. Ens oferiran els temes del seu nou treball, el cinquè cd, Aigua més aigua! que sortirà al mercat a finals d'octubre.

caminas

Eduard Canimas també ha escollit el Canet Cançó per presentar nou treball. Es tracta d'Oscil.loscopi estràbic show, un combinat de música i poesia que provoca, com al darrer treball Canimas i rebentes sentiments diversos i compromesos als espectadors.

Punts de venda d'entrades i detall dels concerts


Informació publicada el dimecres 7 de setembre de 2005

^