ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Jaume Sisa
 
Imprimir

Jaume Sisa Ara fa 30 anys de Qualsevol nit pot sortir el sol, un dels seus treballs més exitosos. La prohibició governativa perquè actués al Canet rock d'aquell any ens recorda que no fa pas massa anys aquest país no gaudia de llibertat.

Jaume Sisa representa el vessant místic i surrealista del moviment de la cançó. Ha trascendit, però aquest àmbit i ha col·laborat amb Dagoll Dagom amb qui va inventar la banda sonora d'Antaviana o les cançons de la Nit de Sant Joan, entre els anys 1977 i 1981.

Després de quatre anys del disc Visca la Llibertat! és el moment de la tornada a l'arena de Sisa, el cantautor galàctic que no té data de caducitat. Amb El Congrés dels Solitaris ha aconseguit casar el Sisa «de sempre» amb la frescor i la sonoritat més actual, com a conseqüència d'haver-se acompanyat d'un equip de músics joves. El Congrés dels Solitaris serà un CON.SOL per als seus seguidors de tota la vida, no els decebrà, i segurament ampliarà la quadratura de cercle de sempre. Un disc per a sibarites de la música amb substància, amb lletres ambigües i missatges inquietants.


Sisa: Guitarra i veu
Xavi Lloses: Piano, acordió i veus
Marc Clos: Bateria, percussions i veus
Manel Vega: Contrabaix


Alguns enllaços que parlen del Congrés dels solitaris:
ritmes.net
la malla
diari Avui

^