ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Eduard Canimas: "Oscil.loscopi Estràbic Show"
 
Imprimir

caminas Eduard Canimas farà a Canet la presentació oficial del seu darrer treball, Oscil.loscopi Estràbic Show     

Es un espectacle on observarem fenòmens físics variables. Una pertorbació progressiva que es propaga, en un espai sense temps, a causa de la vibració constant dels seus cossos. Música i poesia des del punt de vista en què els eixos visuals no són paral·lels en la posició primària de la mirada o en què un ull no pot seguir l´altre en els seus moviments.

En aquest espectacle, Canimas continua envoltat dels seus músics habituals i incorpora Manel Vega i Xavi Lloses. Tots ells amb una important trajectòria artística.

La Revista Enderrock ens descriu l'autor i la seva trajectòria: Amb diversitat d'esclats lúcids de bogeria i felicitat, Eduard Canimas sol començar els concerts entubat literalment del cap al cor. Ofereix lletres llunàcides, com la de la cançó Merry Christmas, guanyadora de l'edició 2003 del premi Cerverí, que és tota una declaració de percepcions.

La trajectòria musical d'Eduard Canimas passa per haver liderat el grup gironí Zitzània durant els noranta, un grup que va tenir diverses formacions: una d'inicial, que van gravar maqueta, Orquídies i ortopèdies (1994) i una última que, com a guanyadors del segon Concurs de Maquetes Enderrock, van gravar el disc La peixera dels tòtils (Música Global, 1977).

Marc Clos: Bateria i percussions
Manel Vega: Contrabaix
David Ibañez: Guitarra elèctrica
Xavi Lloses: Teclats i andròmines
Eduard Canimas:  Veu i guitarra

Entra al web d'Eduard Canimas

^