ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Raimon: "Poemes i cançons"
 
Imprimir

RaimonA Canet,  Raimon inicia la gira de Poemes i cançons, un recital antològic que inclou cançons, lletra i música del cantant, poemes d´Ausiàs March, Roís de Corella, Jaume Roig i d´altres autors dels segles XV i XVI i poemes de Salvador Espriu i Pere Quart, tots musicats per  Raimon.

Des de la publicació de la NOVA INTEGRAL EDICIÓ 2000, Raimon va fer set recitals al Palau de la Música Catalana de Barcelona amb un gran èxit de crítica i de públic. El juny de 2002, canta a Madrid al Teatro Albéniz. Els itjans de difusió parlen d'ell com d'una figura mítica en el panorama de la cançó d´autor i el públic de Madrid respon amb entusiasme.

A l'octubre presenta l'espectacle Clàssics i no a Barcelona a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya. Una setmana abans de començar els recitals no queden entrades a la venda i la crítica és unànime: es tracta d'uns recitals d'alta qualitat artística. Al maig presenta a la Sala Fabià Puigserver del Teatre Lliure l´espectacle Raimon canta Espriu.

L'espectacle mereix una vegada més els elogis de la crítica especialitzada i la resposta massiva d'un públic que omple de gom a gom la sala gran del Teatre Lliure.

Guitarra: Miquel Blasco i Víctor Valls
Clarinets i saxos: Francesc Puig
Contrabaix: Pep Coca
Tècnics de So: Jaume Sitges, José Antonio Bravo
Disseny d´il·luminació: Back Stage Teatral
Tècnic de llums: Òscar Sance
Producció: Annalisa Corti

^