Botó que mostra/amaga menú lateral
PARTICIPA-HI!
 

El Programa de Participació Ciutadana del POUM preveu la creació d’eines i espais per tal d’afavorir l’accés a la informació i perquè els ciutadans i les ciutadanes de Canet de Mar hi puguin dir la seva:

Fase 1. Difusió i participació ciutadana previs a l’Avanç

- Trobada de l’equip redactor amb la Coordinadora d’entitats per tal de donar a conèixer el procés d’elaboració del POUM, celebrada el dia 24 de gener de 2013

- Sessió informativa del POUM: 15 de febrer de 2013 a les 19.00h a l'Aula Magna de l'Escola Teixits. Es donarà a conèixer la informació del contingut dels treballs duts a terme, la seva planificació i el procés participatiu. La jornada serà oberta a tota la ciutadania. Notícia a la web. Agenda. Tríptic informatiu. Cartell. Presentació de l'acte. Vídeo de la Sessió.

- Taller participatiu: 23 de febrer de 2013 a les 10.00h a l'Envelat de Vil·la Flora. Debat obert a tota la ciutadania sobre alguns aspectes del POUM. Per a participar-hi caldrà inscriure's a partir del 16 fins al 21 de febrer a través de la web o omplint la butlleta que es podrà trobar a la seu de l'Ajuntament. Inscripció. Tríptic del taller. Documentació informativa. Notícia a la web. Cartell. Agenda. Presentació de l'acte. Notícia a la web. Informe del taller.

- Taller del POUM als alumnes de 4art d'ESO del municipi. La Comissió de seguiment va decidrir, arrel de les propostes fetes, tant a la sessió informativa com al taller participatiu, realitzar diferentes sessions als alumnes de 4art d'ESO de l'IES Lluís Domènech i Montaner i el Col·legi Yglesias. Les sessions van tenir lloc els dies 12 i 19 de juny de 2013. Notícia a la web.

- Trobada amb agents i persones rellevants del municipi, tant per la seva implicació i activisme polític, cultural i social, com també per la seva trajectòria personal i professional. La trobada va tenir lloc el dia 23 de juliol de 2013. Notícia a la web.

- Enquesta en línia: podràn respondre l'enquesta elaborada en motiu del POUM tots els ciutadans/es de Canet de Mar a través de la xarxa fins el dia 31 de juliol de 2013. També es posarà a disposició en paper a la seu de l'Ajuntament per tal d'afavorir l'accés a tota la ciutadania. Notícia a la web I. Notícia a la web II.

Fase 2. Aprovació Avanç del POUM

- Exposició informativa de l'Avanç del POUM a la Biblioteca municipal i a Vil·la Flora. Fins al 22 de novembre de 2013. Notícia a la web.

Fase 3. Aprovació inicial del POUM

- Sessió informativa del POUM: 27 de març de 2013 a les 18.30 hores a l'Aula Magna de l'Escola de Teixits. Es dóna a conèixer la informació del contingut dels treballs duts a terme. Jornada oberta a tota la ciutadania.

Fase 4. Aprovació provisional del POUM

- Sessió informativa pendent de determinar.

També cal destacar:

- Bústia de comentaris, dubtes i suggeriments

- Habilitació d’un espai de consulta de la documentació a la seu de l’Ajuntament. També es podrà consultar la documentació als ordinadors d'autoconsulta de la Biblioteca i de Vil·la Flora, la qual cosa garanteix l’accés dels materials a tota la ciutadania.

Per a més informació sobre el desenvolupament del procés participació ciutadana premeu [+]

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^