Botķ que mostra/amaga menú lateral
PARTICIPACIĶ CIUTADANA
 

Preliminar

Treballs preparatoris per a assegurar un bon desenvolupament; especialment es definiran les estratčgies comunicatives posteriors. També s’inclouen, els inicis dels treballs, la constituciķ d’una comissiķ de seguiment municipal i la mateixa redacciķ del projecte de participaciķ.

Difusiķ i participaciķ ciutadana previs a l’Avanį

Creaciķ d'eines i marcs específics per a la informaciķ i la participaciķ directa de tota la ciutadania. Es posarā čmfasi en la mobilitzaciķ d’aquells agents, entitats, grups i ciutadans rellevants detectats en el mapa d’actors creat anteriorment.

Aprovaciķ Avanį del POUM

Aprovaciķ de l’Avanį del POUM. D’acord amb l’article 106 del Reglament d’urbanisme 305/2006 caldrā “publicar i sotmetre a  informaciķ pública avanįos dels instruments de planejament urbanístic”.

Aprovaciķ inicial del POUM

Incorporaciķ de la valoraciķ feta dels suggeriments, les alternatives i les alˇlegacions presentades a l’Avanį. A partir de l’aprovaciķ inicial s’obre el preceptiu període d’informaciķ pública establer per llei, durant el qual la ciutadania podrā presentar propostes i alˇlegacions.


Aprovaciķ provisional del POUM

Es continuarā amb la tasca de difusiķ i comunicaciķ a la ciutadania sobre l’estat de tramitaciķ del POUM. Realitzaciķ d’una nova jornada informativa. A partir d’aquesta aprovaciķ es presenta el POUM a la Comissiķ Territorial d’Urbanisme de Barcelona de la Generalitat de Catalunya.

Aprovaciķ definitiva del  POUM

Després de l’aprovaciķ definitiva de la Comissiķ Territorial d’Urbanisme de Barcelona caldrā informar de nou la ciutadania sobre si hi ha hagut alguna novetat respecte a l’aprovaciķ provisional. Caldrā facilitar eines per tal que la ciutadania pugui consultar la documentaciķ aprovada definitivament.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^