Botķ que mostra/amaga menú lateral
PRESENTACIĶ
 

Presentaciķ del regidor d’Urbanisme

El POUM és un d’aquells projectes de poble que cal treballar-lo des del consens de tots els partits i la ciutadania. Projectar i pensar la nostra vila a 20 o 25 anys és prou important per deixar de banda els interessos particulars i pensar globalment en Canet de Mar.

Així és com s’ha treballat aquest POUM : inicialment es va creure oportú portar-lo endavant amb els serveis tčcnics municipals assessorats per en Quim Ginesta, gran coneixedor de l’urbanisme de Canet. Ha estat una feinada per part de l’arquitecta municipal l’Alba Farré que ha comptat amb el suport de l’arquitecta tčcnica, la TAG i la delineant. Aixō que ens ha permčs treballar des de la proximitat en contacte constant amb la realitat del nostre municipi.

Per altra banda la creaciķ de la Comissiķ del POUM amb representaciķ dels set partits polítics i assessors tčcnics i exregidors d’urbanisme ens ha permčs resoldre molts de dubtes i buscar la millor soluciķ pel planejament municipal. El consens ha estat la nota predominant en aquestes més de trenta sessions. Un consens que gairebé també es va aconseguir en la votaciķ a ple amb 16 dels 17 regidors.

Teniu a les vostres mans un Pla d’ordenaciķ que ha buscat trobar sortida als problemes de mobilitat, de creaciķ de nous espais lliures amb una millora de la faįana litoral i un passeig a la banda de Sant Pol, de nous equipaments com el segon institut, el futur cementiri i l‘ampliaciķ del polígon industrial. Un pla que vol un poble compacte , sostenible, que no creixi extensivament i que preservi els seus trets bāsics perō fent una aposta per la diversificaciķ de l’economia local.

L’aposta definitiva ha estat en pensar en un nou Canet que no perdi la seva identitat i que sigui cōmode pels nostres ciutadans, un poble que ens doni una millora de qualitat de vida i ens permeti gaudir d’espais oberts al mar, noves zones verdes i elements patrimonials protegits.

Aquesta visiķ del Canet del futur ja estā planificada en el POUM, ara caldrā seguir treballant per gestionar aquest projecte més enllā d’una o dues legislatures perquč el nostre objectiu ha estat sempre planificar el nostre poble a mig i llarg termini.

Lluís Llovet Bayer
Regidor d'Urbanisme
Juliol de 2018


Presentaciķ inicial - 2015

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^