ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Blanca Arbell és proclamada alcaldessa de Canet de Mar per als propers 4 anys
PUBLICAT Dissabte, 15.06.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Aquest serà el segon mandat com a alcaldessa de Blanca Arbell.

Ple constitutició - juny 2019Aquest migdia ha tingut lloc l'acte solemne de constitució del nou Ajuntament de Canet de Mar. Els 17 càrrecs electes han pres possessió de la condició de regidors i han promès o jurat els seus càrrecs davant la secretària accidental de la corporació, Cristina Cabruja. Primer ho han fet els membres de la Mesa d'edat, el regidor Josep Antoni Massagué i la regidora Raquel Serra i després, per ordre alfabètic, la resta d'electes. Catorze dels disset regidors han escollit la fórmula de jurament o promesa per imperatiu legal i en la majoria s'ha fet un prec de llibertat pels presos i exiliats polítics.

En votació en veu alta han escollit, dels vuit caps de llista de les formacions polítiques que han obtingut representació municipal, qui ostentarà la màxima representació del municipi durant els propers 4 anys.

Blanca Arbell ha aconseguit, per segon Mandat consecutiu, la majoria absoluta del plenari, gràcies als vots dels 5 regidors del seu partit, Esquerra Republicana de Catalunya, dels vots dels 4 regidors de Canetencs Independents, dels vots de la candidata de SOM CANET, Raquel Serra i del candidat de JUNTS PER CANET, Josep Antoni Massagué. Massagué obté el càrrec de regidor després de la renúncia dels tres primers membres de la llista electoral del seu partit. 

L'alcaldessa ha rebut la vara de mans del president de la Mesa d'edat. I ja com a acaldessa, ha col·locat la insígnia de l'Ajuntament a tots els nous regidors, inclòs el representant de la CUP que, tot i haver estat regidor ja a l'anterior Mandat, no ho va ser d'inici ja que va entrar per substituir la candidata Agnès Cortès.

La composició del Ple de l'Ajuntament per al Mandat 2019 - 2023 queda doncs de la manera següent:

Alcaldessa

Blanca Arbell Brugarola (ERC)

Regidors del Govern:

Lluís Llovet Bayer (ERC)
Rosabel Madrid Camara (ERC)
Pep Tenas Soler (ERC)
M. Assumpta Revoltós Vaquer (ERC)

Pere Xirau Espàrrech (CI)
M. Àngels Isart Falceto (CI)
Josep M. Masvidal Serra (CI)
Ana M. Casas Donadeu (CI)

Raquel Serra Lerga (SOM CANET)

Són regidors a l'oposició:

Marian Gómez Téllez (PSC)
Sílvia Tamayo Mata (PSC)
Miguel Borrego González (PSC)

Josep A. Massagué Muntada (JUNTS)

Jordi Castellà Andrés (PRIMÀRIES)

Marc Jiménez Torres (CUP)

Gemma Bosch Alsina (CANET I TU)


Blanca Arbell ha rebut la vara de l'Alcaldia de mans del president de la Mesa d'edat, Josep A. Massagué. En el seu parlament, l'alcaldessa ha donat la benvinguda a tothom a la casa del poble que és l'Ajuntament. Ha fet èmfasi en l'oportunitat que té el plenari de dur a terme una nova forma de fer política, on quedin enrere les desqualificacions i els atacs personals. Ha agraït als votants que han fet possible el plenari que comença avui i que s'hagi marginat formacions antidemocràtiques i corruptes. És un triomf de la ciutadania. Ha conclòs el seu parlament fent públic el compromís que han pres els alcaldes i les alcaldesses republicanes de persistir en l'objectiu de construir una Catalunya lliure. 

Ple constitució - juny 2019 Equip de Govern 2019 2023

Recupera qual vulguis el ple de constitució del nou Ajuntament:

Resultat eleccions 26 de maig

Composició del consistori

    

^