ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Ple aprova el Pla de Joventut 2010 - 2012
PUBLICAT Dijous, 11.02.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Al darrer Ple Municipal, celebrat el 28 de gener, es va presentar per a la seva aprovació inicial, el que ha de ser el nou Pla de Joventut de Canet de Mar 2010-2012.
 
Tal i com va defensar el 5è tinent d'alcalde i regidor de Joventut i de l'Oficina d'habitatge i accessibilitat, Rafel Dulsat, la missió principal d´aquest és poder promoure activitats pels i les joves de Canet, dotant-los de recursos suficients amb l´objectiu de poder resoldre i satisfer les seves necessitats de forma integral, participativa i pròxima.

El document presentat té tres objectius ben diferenciats:

  • Donar poder a l´Àrea de Joventut dins de l´organigrama local, dotant-la dels recursos necessaris per tal de poder promoure els joves de Canet i ser capaç de convertir-se en el seu interlocutor pròxim
  • Promoure la participació juvenil en el municipi i en el procés de pressa de decisió de l´Àrea de Joventut per tal que els joves esdevinguin un agent actiu de les polítiques de joventut de municipals.
  • Acompanyar als i les joves de Canet de Mar facilitant-los accions, recursos i serveis per tal que visquin la seva condició en plenitud.

Amb la consecució d´aquests objectius es pretén incidir en diversos aspectes de la vida dels joves com ara la salut, la participació, l'associacionisme, l´oci i el lleure, així com també en àmbit com la formació o l'ocupació.

El document és ara en exposició pública durant 30 dies, des de la seva publicació al Butlletí Oficial de la Província (BOP).


Llegiu la informació sobre el projecte de dinamització de la Masoveria, espai que s'obre, definitivament, per als joves.

Podeu consultar el Pla de Joventut i la diagnosi prèvia en els enllaços següents:

Diagnòstic Pla Joventut 2010 -2012

Diagnòstic

Fitxer: diagnosi_pla_joventut.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 59
Mida: 369.92 kB

Pla de Joventut 2010 - 2012

Pla

Fitxer: PLA_joventut.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 61
Mida: 463.45 kB

^