ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Bases VII concurs {c}Pintura golfa{c} 2007
 
Imprimir

Bases de participació,    VII CONCURS DE  PINTURA GOLFA
Canet de Mar 2007


1. Podran participar en aquest Concurs tots els artistes que ho desitgin.
2. La data de realització d´aquest Concurs és el dissabte 7 de juliol de 2007
3. La inscripció i segellat dels suports tindrà lloc a la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner de les 22.00h a les 23.00h del mateix dia.
4. La tècnica i el suport son lliures i la mida no podrà ser superior a 100 cm pel costat més ample.
5. Cada artista podrà realitzar una sola obra.
6. El tema serà lliure, a elecció de l´artista, però en tot cas es referirà sempre a  Canet de Mar, i ha de ser realitzat dintre de l´espai destinat per al Concurs, que es donarà a conèixer en el moment de la inscripció.
7. L´artista no es podrà recolzar en cap font de llum privada.
8. Quedarà absolutament prohibit utilitzar qualsevol preparat industrial del mal anomenat color negre.
9. La recepció de les obres, signades per l´artista, es realitzarà a la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner, de la 1.00 a les 2.00h del diumenge 8 de juliol de 2007. L´artista ha d´estar present tant en el segellat dels suports com en el seu lliurament. Un Jurat Qualificador format per reconegudes personalitats del món cultural i artístic, amb facultats per decidir qualsevol incidència no contemplada en aquestes bases, decidirà els següents premis que es faran públics el diumenge dia 15 de juliol a les 19:30 hores:
- Primer premi del concurs de Pintura Golfa 2006, consistent en un diploma i 600,00 €
- Premi especial a la millor pintura reflex de l´arquitectura modernista de Canet de Mar, atorgat per la Unió de Botiguers i consistent en un diploma i 300 € en vals de compra a les botigues de la Unió de Botiguers de Canet de Mar.
- Premi per votació popular, que resultarà de la suma de vots dels visitants a l´exposició de les obres dels concursants, consistent en un diploma i un obsequi.
- Premi infantil (fins a 12 anys), consistent en un diploma i un obsequi.
- També s´atorgaran aquells accèssits i diplomes no dineraris que el jurat consideri adequats en funció de les obres presentades.
10. Totes les obres quedaran en propietat interina d´ARTENAC, i restaran exposades a La Casa Museu del 9 al 15 de juliol, després d´atorgar els premis es posaran a subhasta amb la participació de cada artista que serà qui haurà donat el preu de sortida en el moment de la inscripció, i decidirà si la subhasta és a la alta o a la baixa. Aquesta es realitzarà el diumenge 15 de juliol de 2007 a la mateixa Casa Museu, a les 19,30h de la tarda, a càrrec d´un parell d´actors que animaran l´acte.
11. De les obres venudes a subhasta, l´autor rebrà un 70% i el 30% restant serà per cobrir les despeses d´organització d´ARTENAC. Els guanyadors del primer premi, del premi especial modernista i els autors de les obres venudes a subhasta renuncien explícitament als drets de llurs obres.
12. Si la resta d´obres no son retirades pels seus autors abans de 30 dies del Centre de Vila Flora, passaran a formar part del fons d´art d´ARTENAC.
13. La Comissió Organitzadora es reserva el dret d´admissió de les obres, i no respon de possibles i involuntàries anomalies que poguessin produir-se.
14. A judici del Jurat, el premi en metàl·lic podrà declarar-se desert si la qualitat de les obres així ho exigís.
15. El sol fet de participar en aquest Concurs indica LA COMPLETA ACCEPTACIÓ DE LES PRESENTS BASES.
   
      Canet de Mar, abril de 2006

artenac@canetdemar.lamalla.net                                                            artenak_4@yahoo.es           
Telèfon informació. 937 95 44 95                      Apartat de Correus 124, 08360 Canet de Mar

^