ES|EN|FR
TelŔfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
NotÝcies
Les entitats de Canet podran disposar d┤un espai de trobada al centre del municipi
PUBLICAT Dimarts, 29.12.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nic
Casa conserge

Amb la voluntat de dotar a les entitats del municipi d'un espai on poder-se reunir, des de diferents Órees de l'Ajuntament de Canet de Mar s'ha estat treballat per tal de poder adequar l'edifici conegut com "La Casa del Conserge" que es troba ubicat a la riera Gavarra.

A finals d'aquest 2020, han finalitzat les obres d'adequaciˇ i rehabilitaciˇ parcial, de la planta baixa de l'edifici.

Destacat casa conserge

Aquestes obres, que han estat realitzades per l'Órea d'Obres i Serveis de l'Ajuntament, han consistit a deixar la planta baixa distribu´da en dos espais diÓfans. TambÚ s'ha renovat i adequat tota la instalĚlaciˇ elŔctrica de l'espai per tal d'adequar-la a la legislaciˇ actual. Al mateix temps, s'han substitu´t totes les portes i finestres de fusta per unes d'alumini que compleixen amb totes les tŔcniques i normatives actuals d'a´llament i s'ha constru´t un lavabo unisex adaptat.

L'objectiu del consistori Ús poder convertir aquest equipament en un espai de referŔncia per a totes les associacions canetenques. Un punt de trobada on poder fer reunions de treball, petites sessions formatives, tallers, etc.

Des de l'Órea de Participaciˇ s'estÓ treballant per tal de redactar un manual d'˙s, on estigui definit com, qui i en quines condicions i circumstÓncies es podrÓ utilitzar aquest espai.

La filosofia de l'Equip de Govern Municipal Ús que 'La Casa del Conserge' sigui un espai d'˙s polivalent, obert a totes les entitats, associacions, colĚlectius formalment constitu´ts, sense que ning˙ hi tingui la seva seu social. Tanmateix, ning˙ podrÓ disposar d'aquest espai per tal de guardar-hi material, ja que les dimensions de l'espai no sˇn suficients.

casa conserge destacat 2

El control d'accÚs es realitzarÓ mitjanšant un pany electr˛nic de control i el sistema corresponent d'alarma. Per tal d'organitzar-ne l'˙s es realitzarÓ una graella de control d'˙s de l'espai que es gestionarÓ des de l'Órea de Participaciˇ Ciutadana. En les pr˛ximes setmanes es posarÓ en coneixement de les entitats el manual d'˙s, aixÝ com la manera de poder realitzar les reserves.

Cercar i adequar un espai de trobada per a entitats i associacions Ús una demanda que fa molts anys que existeix al nostre poble. L'obertura d'aquest espai i l'experiŔncia obtinguda, servirÓ d'avantsala per a poder posar en funcionament un "Hotel d'entitats" un cop es trobi i s'adeqŘi un equipament municipal que es pugui destinar a aquesta finalitat.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^