ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Obrim consulta ciutadana prèvia a l'elaboració d'un reglament sobre allotjament temporal d'urgència
PUBLICAT Dilluns, 17.02.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

pany i porta imatge webCom ja s'ha fet en altres procediments previs a l'elaboració de normativa municipal, l'Ajuntament obre un període de consulta ciutadana perquè es puguin fer aportacions al nou reglament que s'està elaborant, abans que aquest s'aprovi.

En aquesta ocasió es tracta de l'elaboració d'un reglament que reguli el servei d'allotjament per a persones o unitats de convivència que es trobin en situació de vulnerabilitat social i especialment en risc d'exclusió residencial. L'habitatge és un bé de primera necessitat i un dret contemplat en la normativa internacional, espanyola i catalana. La Declaració universal de drets humans de l'ONU, en el seu article 25, fixa l'habitatge com un dels drets bàsics que permet gaudir d'un nivell de vida adequat a qualsevol ésser humà. Per tant adquireix la consideració d’un dret fonamental que consolida la resta de drets humans. 

El Pla de Mandat de l'Ajuntament de Canet de Mar contempla com actuació municipal aquest tipus d'ajut a individus i unitats familiars. Amb l'aprovació d'aquesta es podran definir les característiques dels habitatges, els destinataris i els requisits que aquests han de reunir per poder-hi accedir, el procediment d'adjudicació i els criteris de valoració de les situacions de necessitat d'habitatge, així com ordenar el funcionament del servei.

D'acord amb el que estableix la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, que té per objectiu millorar la participació activa de la ciutadania en el procediment d’elaboració de normes, publiquem al portal web de l’Ajuntament, un formulari a través del qual poden enviar-nos suggeriments i opinions sobre aquest reglament que ja hem començat a redactar.

Adjuntem per a consulta els documents següents:

CATCert certifica que en data 17-02-2020 14:20:22 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

CATCert certifica que en data 17-02-2020 14:30:43 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

Accediu al formulari si voleu fer aportacions.

^