Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament de Canet, amb les famílies de Jordi Bañeres i Xavier Mora
PUBLICAT Dimecres, 26.02.2014
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

L'Ajuntament de Canet de Mar, com ha fet també el de la població veïna de Sant Andreu de Llavaneres, vol manifestar tot el suport a Jordi Bañeres i a Xavier Mora, detinguts a França la setmana passada, i sumar-se a la campanya ciutadana de defensa de la seva innocència. El consistori confia que la justícia resoldrà el cas amb tota la celeritat que sigui possible per tal que els dos maresmencs puguin tornar ben aviat a casa.

L'alcalde de Canet, Jesús Marín i el regidor de Seguretat Ciutadana, Toni Romero, han fet arribar a petició de la família, com també ha fet l'alcalde de Llavaneres Bernat Graupera, una carta al jutge francès que instrueix el cas, manifestant la confiança i donant fe de l'honorabilitat de Jordi Bañeres, que és un mecànic de Canet i una persona molt implicada en la vida social local, sobretot a través de l'Associació de Mares i Pares de l'escola dels seus fills. El seu taller ha estat un dels que han participat al projecte d'escolarització compartida Passarel·les, de suport als joves, des de l'any 2007 i ha estat un col·laborador respectuós, seriós i de confiança. Està casat amb una canetenca, filla d'una família molt coneguda i estimada al municipi. El seu sogre va ser regidor de l'Ajuntament al Mandat 1999-2003.

Xavi Mora també és conegut a Canet, per la seva vinculació amb el pilot de motos Joan Pedrero als primers anys de la seva participació al rallie Dakar.

Així mateix, com ha fet l'Ajuntament de Llavaneres, l'Ajuntament de Canet es fa ressò del manifest que les famílies de Jordi Bañeres i Xavi Mora han fet públic a través de les xarxes socials. De fet, és a les xarxes on s'està activant tot el moviment de suport a les famílies. Per aquí s'ha fet pública la convocatòria de concentració davant els ajuntaments dels dos municipis. Aquest dijous 27, a les 20.00 hores, a la plaça de la Vila de Llavaneres. I el proper dijous, 6 de març, davant l'Ajuntament de Canet a la mateixa hora. L'alcalde Jesús Marín ha confirmat la seva assistència a la concentració d'aquest dijous a Llavaneres.

Si en voleu fer seguiment o donar-los suport:

Facebook
Només conduïen un camió del Dakar

Twitter
@NomesCamioDakar

Mail
nomesconduienuncamiodeldakar@gmail.com

Manifest famílies nomesconduienuncamiodeldakar

Manifest famílies nomesconduienuncamiodeldakar

Fitxer: Convocat_Dakar_Llavaneres.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 142,16 kB

Més notícies:

- Rebuda festiva i molt emotiva a Jordi Bañeres i Xavi Mora - 29-03-2014

- Ho hem dit a tothom i ens han escoltat: Per fi lliures ! 28-03-2014

Rebuda Jordi Bañeres i Xavi Mora

- Convocatòria 5a concentració a Llavaneres 27-03-2014

- Emotiva 4a concentració de suport a les famílies Bañeres i Mora  21-03-2014

- Convocatòria concentració Llavaneres 13-03-2014

- Canet i Llavaneres s'uneixen un dijous més per reclamar l'alliberament d'en Jordi i en Xavi

- Aquest vespre, segona concentració per reclamar l'alliberament de Jordi Bañeres i Xavier Mora

- Centenars de persones reclamen a Llavaneres l'alliberament d'en Jordi i en Xavi

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^