ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Diumenge 25 de novembre, eleccions al Parlament de Catalunya
PUBLICAT Divendres, 23.11.2012
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest diumenge els catalans estem convocats a les urnes per triar els nostres representants al Parlament de Catalunya. A Canet de Mar, dels poc més de 14.200 habitants censats, tenen dret a vot un total de 10.566 ciutadans, que trobem repartits en quatre col·legis electorals:

Col·legi electoral  electors amb dret a vot
Col·legi Yglesias2.455
CRTTT - Escola de Teixits2.431
IES Lluís Domènech2.906
Escola Bressol El Palauet2.774
Total10.566

Per part de l'Ajuntament de Canet de Mar, prestaran servei durant la jornada electoral una quinzena de treballadors, entre administratius i Policia Local.

Pel que fa al servei d'informació a la ciutadania que oferim des de Comunicació i gestió de la informació, en aquesta ocasió la nit electoral publicarem el resultat total del procés al nostre municipi. És a dir, les dades globals de participació i total de vots: escrutats, vàlids, blancs, nuls i vots de cada formació política. Dilluns a primera hora treballarem per publicar el detall de vots per col·legis i meses i farem les comparatives dels vots respecte anteriors comicis. 

Si teniu dubtes sobre qualsevol aspecte relacionat amb el procés electoral a Canet, cens, col·legis o meses, ho podeu preguntar directament als representants de l'administració o membres de les meses o també venint o trucant a l'Ajuntament durant tota la jornada, al telèfon 93 794 39 40.

A les 8.00 hores es constituiran les meses electorals i a les 9.00 s'obriran al públic els col·legis. A partir d'aquesta hora i fins a les 20.00 hores, els ciutadans poden dipositar el vot a les urnes.

Sabrem les dades de participació a les 14.00 h. a les 18.00 h. i a les 20.00 hores.


Enllaços d'interès:

Resultats a Canet de Mar de les eleccions de l'any 2010

Web del Parlament de Catalunya

Web de la Generalitat de Catalunya

Altres processos electorals - informació Àrea de Comunicació

^