Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Noves restriccions de circulaciķ a l'hora de treure les mascotes
PUBLICAT Dilluns, 23.03.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic
passejar gos imatge

Davant la necessitat d'evitar la propagaciķ del virus SARS-CoV-2, conegut popularment com a Coronavirus, des de l'Ajuntament de Canet de Mar s'han establert un seguit de restriccions de circulaciķ de persones a l'hora de treure els animals de companyia a fer les seves necessitats fisiolōgiques.

Un cop declarat l'Estat d'Alarma, per part del Govern espanyol, es van establir unes mesures de restricciķ a la circulaciķ de persones. Una de les excepcions a aquestes restriccions és l'autoritzaciķ per passejar animals de companyia No obstant, des de l'Ajuntament de Canet de Mar s'ha considerat oportú regular aquestes passejades amb la finalitat d'evitar la socialitzaciķ i la transmissiķ del COVID-19.

Per tant, cal tenir present els següents punts:

  • Només pot treure a passejar el gos una persona, mai amb altres acompanyants., excepte quan es tingui a cārrec una persona que no pot romandre sola al domicili.
  • Les passejades han de ser curtes, només per cobrir les necessitats fisiolōgiques dels animals i no més enllā d'una distāncia de 100 metres del domicili.
  • Caldrā portar ampolla d'aigua per netejar l'orina i bosses per a les defecacions.
  • Les passejades no sķn activitat d'oci i, per tant, no es podrā tenir contacte amb altres persones i animals i caldrā respectar la distāncia mínima de 2 metres amb la resta de veīns.

Des de l'Ajuntament també s'adverteix que tota persona que contravingui els aprtats anteriors, serā objecte de denúnicia per part de l'autoritat competent.

Consulta el BAN:

BAN passejades gossos

BAN passejades gossos

Fitxer: Ban_passejades_gossos.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 1
Mida: 130,51 kB

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^