Botķ que mostra/amaga menú lateral
Comunicats oficials
El segon institut de Canet comenįarā al setembre
PUBLICAT Dimecres, 30.01.2013
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, a través dels Serveis Territorials al Maresme i Vallčs Oriental,  ha fet arribar aquesta setmana a l’Ajuntament el codi de centre del nou institut d’Educaciķ Secundāria del municipi. Aixō confirma que el segon institut de Canet serā una realitat a partir del curs que ve, 2013 -2014.

Ha estat un procés feixuc, tenint en compte la delicada situaciķ econōmica que travessem tots plegats, inclosa l’administraciķ de la Generalitat, que és qui assigna els centres educatius. Des que els membres de l’actual Equip de Govern vam prendre possessiķ dels cārrecs, al juny de 2011, hem treballat intensament per aconseguir el que avui podem anunciar-vos. El segon institut de Canet, tant reivindicat durant els darrers anys per les famílies i la comunitat educativa, és una realitat.

L’Ajuntament ha cedit els terrenys per a la ubicaciķ provisional del segon institut, que sķn els que hi ha davant la piscina municipal, a la zona del polígon Can Misser. Aquest és l’emplaįament que es va triar durant les negociacions amb el Departament d’Ensenyament. Tot i ser provisional, ja sabem que no es podrā construir el nou edifici, com a mínim durant els propers 5 ķ 6 anys.  Aixō vol dir que al nou espai s’hi ubicaran unes instalˇlacions preparades i condicionades adequadament per aquest període.

Grācies als alumnes, a la direcciķ i el professorat de la comunitat educativa local, especialment als qui treballen a l’Institut Lluís Domčnech, grācies a les famílies i a la poblaciķ en general pel suport, la pacičncia i la comprensiķ que heu demostrat durant tot aquest temps. Grācies per la confianįa que heu dipositat en la nostra gestiķ. Entre tots sumem i malgrat les dificultats per les que passa aquest país, hem complert amb la paraula donada. Tenim segon institut.


Notícies relacionades:


El Ple aprova el nom de la Secciķ d'Institut de Canet
- marį 2016

Comenįa la construcciķ del segon institut de Canet de Mar - juny 2013

Portes obertes a secundāria - marį 2013

El segon institut comenįarā amb dues línies de 1r i dues línies de 2n d'ESO - notícia 20-02-2013

L'Ajuntament a favor d'un segon institut al nostre poble - comunicat desembre 2011
 

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^