ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Informacions d'interès: RENFE, estacionaments i seguretat
PUBLICAT Dimecres, 01.07.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

De cara a la celebració del Canet Rock d'aquest dissabte, 4 de juliol, tingueu en compte les informacions següents:

- TRENS. Aquest any s'incrementa la freqüència de trens. L'Ajuntament recomana que es vingui a Canet en tren. S'han preparat fires i activitats des de la zona de l'estació i fins a Vil·la Flora. El comerç sortirà al carrer i d'aquesta manera el municipi rebrà el visitant. Les distàncies dins el municipi es poden fer fàcilment a peu.  web de RENFE

- APARCAMENTS. S'han habilitat zones d'aparcament al Polígon industrial i a la carretera n-II (aparcament Diagonal). Recomanacions de mobilitat

- PLATGES. Canet de Mar té una platja envejable de més de 2.5 km repartits entre la platja de Canet i la del Cavaió. Us convidem a visitar-la. Sigueu respectuosos i ajudeu-nos a tenir-la en òptimes condicions.

- SEGURETAT. Seguretat Ciutadana té a punt un dispositiu especial per donar cobertura a l'esdeveniment. Així, dissabte s'establirà un CECOR (Centre de Coordinació dels Serveis de Seguretat, Mobilitat i Emergència), que es mantindrà operatiu fins diumenge. Hi haurà membres de la Policia Local, voluntaris de Protecció Civil, vigilants de l'organització, efectius de Mossos d'Esquadra i altres serveis centrals. També estan activades les policies locals de Sant Pol de Mar i Arenys de Mar.

- SOROLL. L'alcaldessa ha signat un Decret que autoritza la suspensió provisional de l'Ordenança reguladora del soroll i les vibracions durant la celebració del Festival, ja que l'envergadura de l'esdeveniment provocarà moments d'incidència acústica al nostre municipi.

Aparcaments habilitats per al Canet Rock:

aparcaments canet rock 2015

Més informació sobre el Canet Rock

^