ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet Rock 015: recomanacions de mobilitat
PUBLICAT Dimecres, 01.07.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Logo Canet Rock 2015El Canet Rock és un esdeveniment extraordinari que celebrem durant els dies 4 i 5 de juliol. El festival pròpiament dit es farà entre les 16.00 hores del dia 4 i les 8.00 hores del diumenge 5, però l'afluència i el moviment de persones dins el terme municipal serà continu durant tot el dissabte i bona part de diumenge. Des de l'Alcaldia i Seguretat Ciutadana ens fan les recomanacions següents:

1.Si teniu aparcament privat per als vostres vehicles, deixeu-los allà sempre que sigui possible i així alliberem places d'aparcament a l'espai públic de Canet de Mar.

2. Feu tots els desplaçaments que pugueu a peu, per millorar la mobilitat i el medi ambient del municipi.

3. En cas de retencions de la circulació de vehicles i vianants, us demanem paciència i civisme.

4. Si heu d'utilitzar el vehicle privat que sigui realment per una necessitat o emergència. Si teniu el gual ocupat, truqueu a la Policia Local.

5.Si heu d'agafar vehicle privat, us recomanem que ho feu a través dels accessos de la carretera N-II sobretot per la ronda Sant Elm (Hotel Carlos) i la ronda Anselm Clavé (Comissaria Policia Local), ja que les entrades per l’Autopista C-32 es veuran afectades, perquè hi haurà talls durant períodes importants de temps durant la celebració del Festival i és possible també en les hores prèvies.

6.La zona centre del municipi també estarà afectada en moments puntuals per talls de trànsit degut a l’activitat de muntatge i desmuntatge de les parades de comerç i restauració.

7. La Policia Local recomana a la població de Canet de Mar no utilitzar els vehicles privats durant tot el cap de setmana.

Pel que respecta a les zones més properes al lloc del Festival s’establiran restriccions de trànsit i estacionament:

-    No es podrà estacionar a la via Cannetum. Ja hi haurà restriccions divendres, perquè és punt d'accés de camions i altres vehicles que accediran al recinte del Pla d'en Sala.

-    El trànsit de vehicles sentit descendent de la via Cannetum estarà tallat bona part del cap de setmana, ja que l’accés principal al recinte del Canet Rock està situat en aquest indret.

Davant qualsevol dubte podeu consultar a la Policia Local, al telèfon 93 794 00 88.

Plànol riera Gavarra - Canet Rock 2015

Plànol accesos Canet - Canet Rock 2015

Aparcaments públics i privats habilitats per al Canet Rock 15

aparcaments canet rock 2015

Més informació del Canet Rock 015

^