Botķ que mostra/amaga menú lateral
Benvinguts a casa nostra
 

Blanca Arbell - alcaldessaEm sento privilegiada per l'oportunitat que em donen les noves tecnologies de poder adreįar-me a tots vosaltres des d'aquest aparador virtual que és internet. El gest de responsabilitat que ha dut a terme la gent de Canet exercint el seu dret a vot, ha fet possible que avui us parli com a alcaldessa de Canet de Mar. Un municipi que ha sabut sempre viure amb humilitat, tot i custodiar un dels llegats arquitectōnics més majestuosos del territori catalā. Som vila modernista, hereus de Domčnech i Montaner, perō també terra de pescadors, pagesos, comerciants i treballadors del tčxtil. Els canetencs i les canetenques estem acostumats a fer feina. Per aixō, no dubtem a arremangar-nos i posar-nos a treballar de valent, tocant de peus a terra com ens han ensenyat els nostres pares.

L'objectiu del Govern municipal és fer que els qui viviu aquí hi estigueu cōmodes i participeu activament en tot allō que ens fa anar endavant com a poble. La comunicaciķ i la participaciķ sķn cabdals per a nosaltres. Volem ser transparents perquč és la nostra manera de ser, la nostra responsabilitat i forma part del full de ruta que ens hem marcat per aquest mandat.

També volem que els qui ens visiteu us sentiu en terra d'acollida. Canet té molt per mostrar i oferir. Traspuem cultura, tradicions i associacionisme i us els oferim en infinitat de racons de la vila. Us hi podeu perdre sempre. La vall de Pedracastell ens atorga un clima privilegiat que fa que tot l'any sigui grat passejar pels carrers i les places. Tenim cites culturals i lúdiques molt destacables, com les festes majors de juny i setembre, la Fira Mercat Modernista o l'Aplec de la Creu de Pedracastell, per anomenar-ne només uns quants.

Sigueu benviguts i benvingudes a Canet de Mar. Teniu les portes obertes. Com també les finestres virtuals, amb el portal institucional i el web de turisme. Us convido a passejar-vos-hi i descobrir-nos. Tenim molt per oferir.

La histōria ens ha situat en un moment transcendent pel nostre país. Us prometo que, juntament amb els companys de viatge que sķn els regidors i les regidores del Govern, serem perseverants. Ara és l'hora de ser valents. Valents i assenyats, avanįant amb pas ferm i segur cap al futur de la nostra gent, del nostre país. Sense defugir responsabilitats. Estic segura que amb les bones formes i la passiķ que hi posem, aconseguirem un futur més prōsper per tots nosaltres i pels nostres fills i néts.

Sempre vostra.

Blanca Arbell i Brugarola
Alcaldessa de Canet de Mar


Composiciķ del consistori

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^