Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 30.06.2004

gegants festa major 2004Aquest juliol s'han programat moltes activitats que completen l'oferta dels dies de Festa Major.

El dissabte 3 de juliol tindrà lloc el Concurs de pintura golfa, que es farà pels carrers de Canet durant la nit del dissabte a diumenge.

També aquest dissabte es farà la IV Passejada nocturna per la història de Canet. Enguany, la Passejada ens ofereix nou recorregut, amb visita a llocs com ara l'Escola de Teixits. A més a més, la festa acabarà amb una xindriada popular i amb la recuperació del ball de les Morratxes, dansa del segle XVI típica del nostre poble.

El cap de setmana següent, el del 10 i l'11 de juliol, celebrarem la Festa de Sant Cristòfol, patró dels automobilistes i els transportistes. Serà el dissabte. Al vespre del mateix dia podrem escoltar i cantar havaneres a la platja de Canet, davant l'estació de tren.
L'endemà, el diumenge 11 de juliol, tindrà lloc l'espectacular rierada de tota mena de trastos. Aquest any torna a fer-se a la riera Buscarons. Podeu inscriure's al Puntdi fins al 2 de juliol.
El mateix diumenge, hi haurà Màgia i circ i Festa de l'escuma pels més petits i la Musclada popular que es farà al vespre a la plaça Macià.

Ja a mitjan mes, el cap de setmana següent, tindrà lloc la presentació de l'Associació Cultural Sis Hores dissabte, i la XI Pedalada el diumenge al matí.

Però les activitats d'estiu no acaben aquí. Durant els divendres de juliol i agost, l'ACPO torna a portar-nos el cinema a la fresca. Els vespres dels dissabtes seran per les sardanes (excepte el dissabte 10 de juliol) i pel Festival de Música Clàssica al Castell de Santa Florentina.

gegants festa major 2004
Cercavila de gegants del diumenge 27 de juny. Fotos: Arxiu Municipal


Vegeu tot el detall d'aquesta Festa Major 2004 en el programa de festes.

Informació publicada el dimecres 30 de juny de 2004