ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Festa Major encara no s'ha acabat
PUBLICAT Dimecres, 30.06.2004
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

gegants festa major 2004Aquest juliol s'han programat moltes activitats que completen l'oferta dels dies de Festa Major.

El dissabte 3 de juliol tindrà lloc el Concurs de pintura golfa, que es farà pels carrers de Canet durant la nit del dissabte a diumenge.

També aquest dissabte es farà la IV Passejada nocturna per la història de Canet. Enguany, la Passejada ens ofereix nou recorregut, amb visita a llocs com ara l'Escola de Teixits. A més a més, la festa acabarà amb una xindriada popular i amb la recuperació del ball de les Morratxes, dansa del segle XVI típica del nostre poble.

El cap de setmana següent, el del 10 i l'11 de juliol, celebrarem la Festa de Sant Cristòfol, patró dels automobilistes i els transportistes. Serà el dissabte. Al vespre del mateix dia podrem escoltar i cantar havaneres a la platja de Canet, davant l'estació de tren.
L'endemà, el diumenge 11 de juliol, tindrà lloc l'espectacular rierada de tota mena de trastos. Aquest any torna a fer-se a la riera Buscarons. Podeu inscriure's al Puntdi fins al 2 de juliol.
El mateix diumenge, hi haurà Màgia i circ i Festa de l'escuma pels més petits i la Musclada popular que es farà al vespre a la plaça Macià.

Ja a mitjan mes, el cap de setmana següent, tindrà lloc la presentació de l'Associació Cultural Sis Hores dissabte, i la XI Pedalada el diumenge al matí.

Però les activitats d'estiu no acaben aquí. Durant els divendres de juliol i agost, l'ACPO torna a portar-nos el cinema a la fresca. Els vespres dels dissabtes seran per les sardanes (excepte el dissabte 10 de juliol) i pel Festival de Música Clàssica al Castell de Santa Florentina.

gegants festa major 2004
Cercavila de gegants del diumenge 27 de juny. Fotos: Arxiu Municipal


Vegeu tot el detall d'aquesta Festa Major 2004 en el programa de festes.

Informació publicada el dimecres 30 de juny de 2004

^