ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
VI Festival de Música Clàssica Castell de Santa Florentina
PUBLICAT Dimecres, 07.07.2004
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest 2004 és el sisè any que Canet viu les nits d'estiu amb la música clàssica que ens arriba des del Castell de Santa Florentina.

El Festival del Castell compta amb un pressupost de 200.000 euros, 36.000 dels quals han estat aportats per administracions públiques, com ara el Ministeri de Cultura, la Generalitat, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Canet.  L'Ajuntament a més a més, presta suport logístic pel correcte desenvolupament dels concerts.

El programa d'aquest any és el següent:

Dissabte 10 de juliol:
ORQUESTRA BCN SINFONIETA, dirigida per Francesc Llongueres
Fundada el 1998, en la seva segona participació al festival i sota la batuta del seu director, el mestre Francesc Llongueres, han preparat un atractiu i exclusiu programa compost de valsos, marxes i temes de pel.lícules.

Dissabte 17 de juliol:
RECITAL DE YUNG WOOK YOO, piano
Guanyador de diversos concursos internacionals de piano, aquest músic consagrat ens oferirà un recital amb obres de Bach, Beethoven, Albéniz i Liszt.

Dissabte 24 de juliol:
CORAL SANT JORDI. Director, Lluís Vila i Casañas. Pianistes, Josep M.Almirón i Emili Brugalla
La Coral Sant Jordi ens delectarà amb un variat programa amb obres de Monteverdi, Piazzola, Gluck, Schubert i els Valsos amorosos de Brahms, acompanyada de Josep M.Almirón i Emili Brugalla (piano a quatre mans).

Dissabte 31 de juliol:
RECITAL DE SANDRA PASTRANA. Ricardo Estrada, pianista.
Considerada una de les veus més boniques i amb gran projecció, Sandra Pastrana es troba avui en constant gira pels teatres d'òpera més prestigiosos d'Europa. Cantarà àries de Bellini, Donizzetti, Rossini, Verdi i Puccini. Estarà acompanyada del reconegut pianista Ricardo Estrada.

Dissabte 7 d'agost:
MOZZARTISSIMO Marketa Bechynova (soprano); Ales Hendrych (baríton); Trio Novak: Gabriela Krckova (oboè), Stepan Koutnik (clarinet), Vladimir Lejcko (fagot).
Original quintet txec que ens descobreix els arranjaments que es tocaven a les òperes de Mozart, als salons de la noblesa txeca.
Interpretaran les principals àries de Les noces de Fígaro, Don Giovanni i La flauta màgica de Mozart i les variacions de La ci darem la mano per a trio de vent, de Beethoven.

Divendres 13 d'agost:
TRIO SYRINX
Un dels flautistes més prestigiosos, Marc Grauwels, juntament amb le gran painista Antonio Soria i amb Imma González a les castanyoles, ens oferiran un agosarat i innovador programa amb obres de Turina, Debussy, Enescu, Ravel i la Fantasia de Carmen, de Bizet.

Dissabte 14 d'agost:
MENDELSSOHN CHAMBER ORQUESTRA Concertino: Péter Kováts, violí
Els amants de la música de cambra tindran l'oportunitat d'escoltar una de les formacions hongareses més prestigioses actualment. Com a solistes invitats, comptarem, una vegada més, amb el flautista Claudi Arimany i amb la reconeguda arpista francesa Christine Icart. És un concert dedicat íntegrament a Mozart, que inclou el Concert per a flauta, arpa i orquestra en Do major, KV 299

Dissabte 21 d'agost:
RECITAL DE SALVADOR CARBÓ Ricardor Estrada, pianista
Guanyador dels principals concursos de cant al nostre país i a l'estranger i invitat per Josep Carreras al concert de Nadal del Royal Albert Hall de Londres, Salvador Carbó ha seleccionat un programa basat en àries d'òpera italiana i cançons napolitanes.

Dissabte 28 d'agost:
QUARTET CASALS
Guanyador d'importants premis internacionals com el Yehudi Menubin l'any 2000, les actuacions d'aquest quartet han estat retransmeses per les princpals cadenes de ràdio i televisió del món. Amb obres de Mozart, Haydn i Arriaga constituiran una brillant clausura pel festival.


* Tots els concerts començaran a les 22.00 hores*

Venda d'entrades a través del Servicaixa
Telèfon d'informació del festival: 93 267 37 19 (de dilluns a divendres de 8.30 a 19.45 hores)

^