ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Aquest diumenge celebrem la festa de l'àlbum Canet pas a pas
PUBLICAT Dilluns, 26.04.2004
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Després de l'èxit de la Mostra d'Entitats, que ha fet sortir els canetencs i les canetenques massivament al carrer, és el torn de la festa de l'àlbum de fotos i cromos Canet pas a pas.

Cartell festa del Canet pas a pas

Aquest diumenge 2 de maig, a partir de les 12 del migdia, tindrà lloc la segona festa de la col.lecció de fotografies del nostre poble.

La cosa promet, ja que l'urna on els qui han acabat la col.lecció dipositen la butlleta de participació al sorteig és ben plena. Diumenge serà el dia en què es treuran les butlletes premiades amb els 34 vals de compra. En concret hi haurà 4 premis de 300 euros i 30 premis de 60 euros que els guanyadors podran bescanviar a qualsevol dels comerços participants a la col.lecció.

Recordem que han estat gairebé 80 els establiments participants, més que a l'anterior campanya, el M'agrada Canet.

Igual que va passar l'any passat a la festa celebrada a Vil.la Flora, el públic serà conduït per membres de Comediants per diferents carrers tot fent una cercavila, que enguany ens recordarà la tradicional passada dels barris. La Gumbo Jazz Band, que també va acompanyar-nos l'any passat, serà qui hi posarà el ritme.

Un cop acabada la passejada es farà el sorteig dels premis i se servirà un distret aperitiu anys 30 al preu simbòlic de 20 cèntims.

La concentració és a les 12 del migdia davant la plaça Mercat. S'ha escollit aquest punt per la seva importància a la història local i perquè és el que apareix a la portada del Canet pas a pas.

portada album Canet pas a pas


Més informació de la campanya Canet pas a pas

Informació publicada el dilluns 26 d'abril de 2004

^