ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comença la campanya "Canet pas a pas"
PUBLICAT Divendres, 16.01.2004
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

portada album Canet pas a pas

Ja s'ha donat el tret de sortida per al viatge per la història dels nostres barris. El Canet pas a pas, comença doncs, a caminar. Des d'avui 19 de gener i fins al 27 de març, canetencs i canetenques i tots aquells que s'hi vulguin afegir, podran recórrer, pas a pas, comerços, empreses i equipaments municipals per recollir els cromos amb imatges de la història de la vila.

El procediment és ben senzill: totes les llars de Canet han d'haver rebut (i sinó, no passa res, perquè també n'hi haurà en els punts de recollida dels àlbums) una butlleta que s'ha d'omplir i bescanviar per l'àlbum. Es tracta simplement d'una mesura de control, per poder verificar qui acaba la col.lecció.

Els àlbums es poden recollir a:

  • Plaça Mercat:
    • matins de 8.00 a 13.30 h., de dilluns a divendres
    • tardes de 17.00 a 20.00 h., el divendres
  • Àrea de Promoció Econòmica (Edifici Alsina Roig), carrer Abell, núm.2
    • matins de 9.00 a 14.00 h., de dilluns a divendres

Foto antiga del carrer ample

Aquest és el cromo que es donarà a l'Ajuntament de Canet. És el número 8, que correspon a l'entrada al carrer Ample des de la plaça de la Llenya. L'alcalde el donarà un cop s'hagin recollit tots els altres i la butlleta de control estigui plena. Aleshores, com en la campanya M'agrada Canet, es dipositarà la butlleta en una urna d'on s'extrauran els guanyadors dels premis.

Aquests premis no han variat respecte l'anterior campanya. Seran 4 premis de 300 euros i 30 premis de 60 euros. Els diners seran en vals de compra que s'hauran de bescanviar a les botigues participants a la campanya.

Un total de 80 cromos formen aquesta col.lecció. Tot són imatges cedides per l'ocasió. Es tracta de fotografies antigues, del Canet d'abans. Els textos els han escrit membres de l'entitat Centre d'Estudis Canetencs.

Informació publicada el dilluns 19 de gener de 2004

^