ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Seguiment de les eleccions municipals 2011
Mitjans locals i informació oficial
PUBLICAT Dimecres, 18.05.2011
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Els mitjans de comunicació locals, faran una cobertura especial de la jornada electoral.

Ràdio Canet ja fa dies que està duent a terme entrevistes als diferents caps de llista. Agenda. La revista Àmbit també ha dedicat el darrer número als grups polítics i els candidats de les 7 formacions polítiques que es presenten a Canet. I Maresme Digital TV i el diari El Punt, que són els altres mitjans amb cobertura més local, també ha dedicat espais a Canet i les eleccions municipals com a tema central.

Cartell debat electoral - Àmbit + Ràdio Canet Aquest divendres es farà el debat electoral, que organitzen els mitjans de comunicació de Canet Àmbit i Ràdio Canet i que comptarà amb els 7 caps de llista, en un acte públic a l'envelat de Vil·la Flora, a partir de dos quarts de nou del vespre.

I el dia de les eleccions també es previst que es doni cobertura a la jornada, sobretot a partir de l'hora de l'escrutini. Els mitjans han programat diferents espais per difondre els resultats i fer el seguiment de les reaccions dels partits polítics.

Serveis de l'Ajuntament

Tota la cobertura dels processos electorals es coordina des de l'Ajuntament. Així, hi haurà una quinzena de persones que treballaran aquest diumenge per donar cobertura completa al procés. A l'edifici de l'Ajuntament hi haurà responsables del Departament d'Estadística, de Comunicació i la secretària accidental de la corporació i a cada col·legi hi haurà funcionàries de la corporació per coordinar i guiar les persones que intervenen en tot el procés.
D'altra banda es compta també amb agents de la Policia Local i dels Mossos per garantir la seguretat i amb el personal de la Brigada, responsable de la logística electoral.

A partir de les 20.00 hores, moment en què tanquen els col·legis electorals, farem la recollida de dades per tal de poder-les difondre a través d'aquest web, al tauler d'anuncis de la corporació i també per facilitar-les als mitjans de comunicació.

^