Botķ que mostra/amaga menú lateral
This page in english Esta página en castellano Aquesta pāgina en catalā
Casa d'Oficis - Casa de Oficios - Skills Workshop
 
Casa d'Oficis - sortida al museu Agbar

Les Cases d'Oficis s'adrecen a joves que han deixat l'escola sense haver aconseguit cap titulaciķ, o bé joves que no tenen cap motivaciķ per seguir estudiant. Hi ha poques oportunitats educatives per aquest colˇlectiu.

Els cursos d'aprenentatge de les Cases d'Oficis permeten ensenyar-los i guiar-los per obtenir qualificaciķ professional en āmbits com el treball forestal, l'electricitat o la pintura i així se'ls ofereix una segona oportunitat per no quedar-se despenjats del mķn educatiu i més endavant del mķn laboral.

La iniciativa és competčncia de l'Ajuntament de Canet de Mar i compta amb subvenciķ del Servei d'Ocupaciķ de Catalunya. Forma part del programa IMPULS, i també del Fons Social Europeu.

Canet de Mar ha estat una poblaciķ pionera en el mķn de les escoles taller, la primera de les quals va néixer l'any 1988.

Quč ofereix la Casa d'Oficis?

La Casa actual va comenįar el 14 d'octubre de l'any 2010, oferint 30 places als joves no només de Canet de Mar, sinķ també de poblacions properes. Hi ha tres mōduls: treball forestal, pintura i per últim instalˇlaciķ de panells d'energia solar.

A qui s'adreįa la Casa d'Oficis?

Els estudiants sķn joves d'entre 16 i 25 anys en situaciķ d'atur i amb ganes d'aprendre un ofici. Hi ha tres monitors, un per cada mōdul, un director tčcnic que coordina l'equip i un suport administratiu.

En quč consisteix la Casa d'Oficis?

Els primers sis mesos d'aprenentage, els estudiants reben una beca. És a la segona part del curs, que consisteix en sis mesos més, quan se'ls fa un contracte laboral per a la formaciķ i reben el 75 % del salari mínim interprofessional i així és com podem parlar d'ells com a alumnes - treballadors.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^