ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El programa DIVENDRES ve a Canet
La setmana del 7 de febrer
PUBLICAT Dimarts, 01.02.2011
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Logotip DIVENDRES - TV3

Divendres, el magazine de tarda de TV3, farà programa en directe des de Canet. Serà del 7 al 10 de febrer. Aprofitarem l'oportunitat per fer-hi aparèixer els elements més característics del nostre poble i donar a conèixer el bo i millor de Canet. El plató s'instal·larà al capdamunt de la riera Sant Domènec.

Les dimensions del camió que transporta el plató i la resta de material obliga a adoptar mesures especials. Per aquest motiu hi haurà canvis en la circulació de la zona. Aquests canvis els explicarem detalladament en aquest mateix web, a través de Ràdio Canet i directament al carrer.

De moment s'està preparant un autocar amb gent de Canet que vulgui participar com a públic l'endemà que marxin d'aquí, és a dir, el divendres 11 de febrer. Totes aquelles persones que hi estigueu interessades, podeu trucar als telèfons 93 794 07 76 - 669 57 63 58 (Enric).  L'autocar sortirà de la parada de Comediants el dia 11 a les 14.00 hores i arribarà a Canet al voltant de les 19.30 hores.  És gratuït i allà s'obsequiarà els assistents amb cafè i pastes. Els menors hauran de portar un document d'autorització signat pels pares o tutors.

^