ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ràdio Canet estrena pàgina web
PUBLICAT Dimecres, 22.10.2003
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

www.comemissores.com/rcanet

Ràdio Canet estrena pàgina web dins el grup d´emissores de COM Ràdio. La primera setmana d´entrada en xarxa, l´emissora municipal aconsegueix  col·locar Canet com a protagonista de la portada de comemissores.com amb la informació sobre el concert de Lluís Llach al cicle Més de Sis.

L´Ajuntament de Canet de Mar està últimant els tràmits perquè l´emissora municipal, Ràdio Canet, entri a formar part del Consorci de Comunicació Local (CCL). Mentrestant, però, Ràdio Canet ja compta amb una pàgina web dins la xarxa del CCL. A través de l´adreça www.comemissores.com/rcanet tothom qui vulgui pot accedir, per una banda, a informació corporativa (història de l´emissora, graella, col·laboradors, etc.) i, per altra banda, a les notícies que s´elaboren diàriament des dels serveis informatius.
Precisament, la notícia elaborada per Ràdio Canet, sobre el concert de Lluís Llach aquest dissabte passat ha permès que el nostre poble protagonitzi la portada de la pàgina web general del CCL i, a més, que aquesta informació aparegui al canal cultural de La Malla.


Canet al dia del dimarts 21 d'octubre de 2003

^