ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Equip de Govern felicita el pilot Joan Pedrero
PUBLICAT Dilluns, 02.02.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Pilot Joan Pedrero a l'Ajuntament

L'alcalde Joaquim Mas i tots els regidors i les regidores de l'Equip de Govern, van rebre dijous passat a l'Ajuntament el pilot de motos Joan Pedrero, que acaba de tornar de Sudamèrica, després de participar al ral·li Dakar Argentina i acabar la duríssima cursa en 42ena posició en la categoria de motos.

Pedrero els va explicar l'aventura, amb els moments divertits, els perillosos i els desesperants, com el dia que va estar tres quarts d'hora perdut al mig del desert o la desolació que va sentir quan va saber que el seu company d'equip havia patit un accident i estava en coma, estat del qual encara avui no s'ha recuperat.

Tot i així, va mostrar-se content i satisfet del resultat i va assegurar-los que l'any que ve repetirà.

pilot Joan Pedrero a l'Ajuntament Després del dessengany de l'any passat, quan els pilots van haver de tornar perquè es va suspendre el ralli africà davant les amenaces terroristes, Pedrero ha volgut ser caut i per això no va voler cap festa multitudinària de comiat, com la de l'any  passat. Això sí, a la seva arribada aquest gener, l'esperaven amics i familiars a la plaça 11 de Setembre per celebrar plegats la tornada.

L'Equip de Govern de l'Ajuntament de Canet li ha regalat una placa que recorda la gesta del pilot i l'ha encoratjat a seguir amb aquesta carrera esportiva que promet aconseguir molts més èxits. Ell els va mostrar la medalla que ha obtingut per haver acabat la cursa.

Joan Pedrero va escriure un diari que ens ha fet arribar i que podeu llegir a través d'aquest enllaç

^