Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Asfaltament ronda Sant Jordi
PUBLICAT Dimecres, 22.10.2008
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

El dijous 23 d'octubre es farā l´asfaltament de la ronda Sant Jordi,  i el dilluns 27 d'octubre es procedirā a realitzar la senyalitzaciķ vial del mateix tram. Ja només quedarā arreglar l´interior de la nova rotonda per poder donar per acabat el primer tram de les obres d´interconnexiķ de les xarxes d´abastament d´aigua.

Al juny van comenįar les obres per colˇlocar la canonada que unirā les xarxes d´abastament d´aigües del Maresme Nord i Aigües del Ter-Llobregat. Aquesta connexiķ de xarxes servirā per a quč el nostre municipi millori el subministrament d´aigua que havia arribat a ser deficient en moments puntuals com a conseqüčncia del mal estat de les canonades.

Per poder fer l´asfaltament de la via es mantindran els desviaments de trānsit rodat que s´han realitzat mentre duraven les obres de la mateixa ronda Sant Jordi.

Al mateix temps que s´acaba aquest primer tram, han comenįat les obres del segon tram entre Canet i Sant Pol, aquestes obres han estat adjudicades a la uniķ temporal d´empreses formada per Sorea i Emcofa. Les obres han comenįat pel tram rural entre Canet i Sant Pol.

Per veure informacions relacionades:  Inici de les obres del segon tram de la interconnexiķ d'abastament d'aigua Canet-Santa Susanna o Obres d´interconnexiķ de xarxes d´abastament del Maresme nord i Aigües Ter-Llobregat

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^