ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els canals digitals es veuran aviat a Canet
L'Ajuntament vol posar fi a les dificultats per veure bé la televisió en algunes zones del poble
PUBLICAT Dimecres, 25.07.2007
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

televisió amb interferències Fa molts mesos que l'Ajuntament està tractant de solucionar les deficiències en el visionat de la televisió en determinades zones de la població. Finalment s'ha trobat una solució que permetrà solventar el problema, que s'agreuja a l'època estival, a causa de la bonança meteorològica.

Després de consultar amb experts en aquest àmbit, s'ha arribat a la conclusió que l'única solució està en la correcta recepció del senyal digital, que és previst que arribi a tot l'estat espanyol l'any 2010, moment fixat per a l'anomenada apagada analògica. És evident que no podem esperar-nos tant de temps. Per això, l'Ajuntament ha optat per fer un concurs públic i contractar una empresa que ens faci l'estudi radioelèctric, la redacció del projecte, la instal.lació i la posada en servei de l'equipament que ha de donar cobertura al servei públic essencial de televisió en tecnologia digital.

Tot això què vol dir? Doncs que des d'ara fins al 2010, Canet llogarà l'equipament perquè puguem veure amb qualitat els canals de televisió que emeten en digital per tot l'estat espanyol. A partir de l'any 2010, com que ja s'emetrà a tot arreu en digital, se'ns descomptarà l'import que haurem anat pagant tot aquest temps.

Els pròxims dies sabrem qui ha guanyat el concurs públic i quins terminis s'estableixen per a la posada en funcionament del servei de cobertura de la televisió digital terrestre.

^