ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Nou Reglament d’allotjament temporal de Canet de Mar
 
Imprimir

   

Una de les actuacions principals i prioritàries de la regidoria d’habitatge és la revisió i la implantació del nou Reglament de l’acolliment residencial temporal per a situacions d’emergència o inclusió social, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona. Aquest, s’emmarca dins del Pla de mandat del consistori i es configura com un instrument efectiu d'acord amb la normativa legal pertinent, que establirà les bases pel servei d'acollida residencial de l'Ajuntament de Canet de Mar. 

El servei tindrà com a objectiu principal atendre les necessitats residencials de caràcter temporal derivades de situacions d'exclusió social, urgència social, o risc de pèrdua de l'habitatge, a més d’establir programes d’acompanyament i inserció (Pla de Treball individualitzat) per la millora de la situació socioeconòmica dels usuaris durant l’estada temporal. 

En aquest document, actualment en elaboració, amb un compromís ferm cap als principis de transparència i proporcionalitat, es detallaran els destinataris del servei, els requisits per accedir a l'allotjament, les característiques d'aquest, així com el procediment d'adjudicació. També s'inclouran els criteris de valoració i les directrius per al seu funcionament.


Àrea d'Habitatge de l'Ajuntament de Canet de Mar 

^