ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Especial referèndum per Ràdio Canet
PUBLICAT Divendres, 16.06.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Ràdio Canet (107.6 FM) emet diumenge un programa especial en motiu del referèndum de l'Estatut

Ràdio Canet, emissora municipal, es mobilitzarà diumenge 18 de juny per donar cobertura informativa al referèndum sobre l'Estatut d´Autonomia de Catalunya, amb un programa especial que començarà a les 8 del vespre, moment de cloenda dels col·legis electorals.

L´especial referèndum de l´Estatut el presentarà el cap d´informatius de l´emissora, Marc Vidal, i comptarà amb la presència als estudis de Ràdio Canet de diversos contertulis que analitzaran tant les dades de participació com els resultats que vagin arribant a temps real. Així, hi haurà col·laboradors de la Ràdio desplaçats a cadascun dels quatre col·legis electorals de Canet de Mar, que faran arribar les dades a mesura que es vagin sabent, per poder-les comparar tant amb les dades a nivell nacional, com amb els resultats obtinguts al Referèndum sobre  l'Estatut del 1979.

Alhora, establirem comunicació amb els portaveus dels grups polítics perquè valorin els resultats. L'Especial referèndum sobre l´Estatut és una producció dels Serveis Informatius de Ràdio Canet.


Informació publicada el divendres 16 de juny de 2006

^