ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les escoles i instituts de Canet s´uneixen a la iniciativa Let´s Clean Up Europe!
Aquest 2021, les escoles i instituts de Canet de Mar han organitzat un seguit d'activitats per tal de poder conscienciar els seus alumnes sobre la necessitat de cuidar el medi ambient
PUBLICAT Divendres, 07.05.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
residus let's clean up europe

Diferents centres educatius de Canet de Mar, un any més, han decidit unir-se a la campanya Let's Clean Up Europe!, que aquest any es realitza del 7 al 9 de maig.

destacat let's clean up europe

Let's Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa que té com a principal objectiu conscienciar a la població sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, rials, etc.

Aquest 2021, les escoles i instituts de Canet de Mar han organitzat un seguit d'activitats per tal de poder conscienciar els seus alumnes sobre la necessitat de cuidar el medi ambient.

El passat dimecres 5 de maig, l'Institut Sunsi Móra va organitzar una neteja dels boscos locals. Concretament, els alumnes de 2n d'ESO van netejar la zona de la Creu de Pedracastell i els alumnes de 1r d'ESO, es van quedar a la zona de les pistes d'atletisme.

L'Institut Lluís Domènech i Montaner, ha realitzat aquest divendres 7 de maig una neteja de la platja. Els i les alumnes s'han centrat a recollir els residus que hi ha a la zona que limita amb Arenys de Mar i la zona del Neptú.

També aquest divendres 7 de maig, els i les alumnes de l'Escola Misericòrdia, duran a terme treballs de neteja a la zona de la platja que limita amb Sant Pol de Mar i a la zona del Neptú.

L'Escola Yglèsias també es mobilitzarà i aquest divendres 7 de maig, els i les alumnes de 6è de Primària pujaran a fer una recollida de residus a la Creu. El dia 11 de maig, els alumnes de 1r i 2n de primària, tornaran a la zona de la Creu per fer una neteja dels residus que s'hagin deixat durant el cap de setmana. I, finalment, els i les alumnes de P3, P4 i P5, realitzaran una sortida a la platja el pròxim 25 de maig.

Des de l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Canet de Mar s'ha col·laborat per tal de poder coordinar els centres i l'equip de neteja viaria per tal de poder facilitar tot el material necessari perquè les i els alumnes tinguin un lloc on deixar els residus.

^