ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet participa al Dia Internacional de les Dones amb accions de petit format en aquest any atípic
El nostre municipi se suma durant les properes setmanes als actes reivindicatius del Dia Internacional de les Dones. En aquest any atípic, a causa de la pandèmia de la Covid-19, seran accions i activitats de petit format i majoritàriament en línia.
 
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
8MCanetdeMar

S'han programat diverses activitats, però totes elles d'acord amb les circumnstàncies excepcionals provocades per la pandèmia de la Covid-19.

Aquí les teniu detallades:
 Organitzades pel propi Ajuntament  
Àrea d'Igualtat:
 
1-Des del divendres 5 de març i fins al dimecrs 31 (tots dos inclosos), visualització gratuïta en línia, del documental WOMANHOOD
Hi podeu accedir escanejant amb el mòbil el codi QR de la imatge o bé a través d'aquest enllaç: https://online.docsdelmes.com/movies/womanhood   Codi d'accés: 9gdfK7Sk3xx0
Documental distrubuït per DocsBarcelona.  -agenda-

Womanhood

Womanhood

Fitxer: 8M_Cartell_documental_definitiu_VERSIA_a___05___Copy.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 366.18 kB

 

 
2-Dilluns 8 de març penjada institucional dels dos domassos que, a partir d'enguany, seran la imatge institucional del 8M. 
 
2.1  a les 9.15 hores, penjada al balcó principal del Centre Cívic Vil·la Flora (on està ubicada l'àrea d'Igualtat) 
2.2. a les 9.45 hores penjada al balcó de l'alcaldessa (Ajuntament de Canet de Mar) 

Domàs balcó Alcaldia  domàs Vil·la Flora

-agenda-
 
3- Al llarg de tot el dilluns 8 de març, a través de les ones de Ràdio Canet (107,6FM) i de les diferents xarxes socials de titularitat municipal s'anirà emetent el manifest reivindicatiu de la jornada, previament enregistrat per diferents regidores de l'Equip de Govern. 

Manifest institucional 8M

Manifest institucional 8M

Fitxer: Manifest_8M_Canet_de_Mar_2021_definitiu.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 141.75 kB

 
4-  Des del dilluns 8 de març i fins al diumenge 14 de març, s'Il·luminaran de color lila la façana de la Biblioteca P. Gual i Pujadas i les lletres de l'edifici de La Masoveria, des de les 18.30 hores i fins a les 22.30 hores. 

-agenda-  

Masoveria de lila   Biblioteca de lila


5- Dimecres 10.03.2021, al llarg del matí,  sessions de teatre -fòrum on line de l'obra: Escolta'm, per la companyia Impactat. 

Cartell Escolta'm
https://www.impactat.org/teatre-forum/ - https://www.facebook.com/impactat/photos/pcb.1820267948151034/1820267618151067/
Activitat a la qual participen un total de 16 grups classe/bombolla, dels tres centres educatius que imparteixen educació secundària al nostre municipi.
Aquesta activitat està finançada parcialment pel Fondos del Estado contra la violencia de genero del Ministerio de Igualdad. 

- Aquesta activitat que ha estat molt ben valorada pels centres. Fer-ho virtualment en streaming, és a dir, en directe, era una novetat, però ha anat molt bé. S'hi han treballat valors, igualtat i situacions quotidianes on els alumnes s'hi veuen reflectits i on poden debatre, la qual cosa és molt important per a l'educació -

Escolta'm escoles  Escolta'm escoles   Escolta'm escoles


 
6-Crida a través de les xarxes socials municipals, per un 8M de totes! volem sentir les vostres proclames feministes, ja sigui en format de fotografia, vídeo, frase, slogan, logo..., les persones que hi vulgueu participar pengeu-les i etiqueteu-les a través de les etiquetes (hastags): #8MCanetdeMar #@ajcanetdemar.
 
Al llarg d'aquest mes de març es penjaran a les diferents xarxes socials municipals. Les cinc de cada tipus: imatges, logos, lemes, petites frases, que obtinguin més “m'agrada” seran utilitzades per a properes campanyes, activitats, accions... de l'àrea d'Igualtat.

Cartell Diba
 
7- Pendent de determinar data, en les properes setmanes es farà una sessió d'Instagram Live, amb la participació de dones de diverses generacions i condicions, en representació dels diversos àmbits de la societat canetenca.
 
8-Del 2 al 16 d'abril, encara pendent de concretar l'horari, a la Sala municipal d'exposicions Ramon de Capmany, hi haurà l'exposició de fotografies cedida pel Consell Comarcal del Maresme, "Dones cuidadores, el pes d'aquelles que sostenen la societat"  -agenda-
 
 
Àrea de Cultura- Casa Museu Domènech i Montaner
      
9-   Exposició:Quan les dones havien de pintar flors, pintores pioneres de la Sala Parés, des del 13 de març i fins al 22 d'agost de 2021, en els horaris d'obertura de la Casa museu Lluís Domènech i Montaner. https://casamuseu.canetdemar.cat/
 

Exposició Casa museu

Llegiu la notícia relacionada amb aquesta exposició
 
Àrea de Cultura- Biblioteca P. Gual i Pujadas
 
Durant la setmana del 8 al 14 de març 2021
 
-         Es realitzarà un aparador de temàtica sobre el 8M a la sala infantil.
-         Exposició d'una selecció de lots temàtics a l'entorn del 8 M (llibres, DVD i CD) que s'exposaran a la sala d'adults i que es podran demanar en préstec.
-         Es publicarà en format paper i digital una guia de lectura a l'entorn del 8 M, distribuïda per les xarxes socials de la Biblioteca.
-         Cada matí, a través de les xarxes socials de la Biblioteca, es realitzarà una prescripció literària sobre la temàtica del 8M, una per cada dia de la setmana.
-         Així mateix, cada vespre es reproduirà, deu minuts abans de tancar l'equipament, una selecció musical de “veus femenines”, una diferent cada dia i que també es recomanarà a través de les xarxes socials de la Biblioteca.
 
       https://www.facebook.com/biblioteca.canetdemar
 
       https://canetdemar.cat/biblioteca
 
       https://www.instagram.com/bibliocanetdemar

Organitzades per entitats Associació de Dones Mares Malabaristes
 
Del 8 al 15 de març a la Sala municipal d`exposicions Ramon de Capmany, Plaça dels Americanos s/n. “8M Dones amb mirada de dona”. Recull d'un munt d'obres artístiques creades per 38 dones.
Horari: 

matins d'11.00 a 13.00 hores, excepte divendres, que s'obre de 10.00 a 12.00 hores.
tardes de 17.30 a 19.30 hores.  


 Cartell exposició Mares Malabaristes 8M
 
 

^