ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament de Canet demana a la ciutadania extremar les mesures de seguretat contra la COVID-19 per evitar nous rebrots
PUBLICAT Dimecres, 17.02.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Info covid card

Davant les últimes dades facilitades pels serveis públics de Salut on es mostra un increment significatiu de casos positius de COVID-19 al nostre municipi, l'Ajuntament de Canet de Mar s'ha posat en contacte amb la gerència de la Regió Sanitària de Girona per tal de demanar que es duguin a terme accions contundents al nostre municipi per tal de poder controlar els contagis. Des de l'Àrea de Sanitat de l'Ajuntament també s'ha demanat la reactivació de la Comissió Tècnica de la COVID-19 per tal de fer un seguiment de tots aquests casos.

Aquest dimecres 17 de febrer al matí, la Comissió de Vigilància Epidemiològica de la Regió Sanitària de Girona s'ha reunit per tal d'analitzar la situació actual de Canet i ha decidit convocar la Comissió Tècnica de la COVID-19 per demà mateix.

En aquesta reunió, està previst que es concretin quines mesures específiques es prendran al nostre municipi per tal de mantenir els contagis controlats i evitar la propagació del virus. A la reunió, hi assistirà l'alcaldessa del municipi, Blanca Arbell; el regidor de Sanitat, Josep Maria Masvidal; la tècnica de l'àrea, responsables del Centre d'Atenció Primària (CAP) de Canet de Mar, tècnics sanitaris i gerència de la Regió Sanitària de Girona.

Entre les mesures que hi ha actualment sobre la taula, destaca la realització d'un cribratge massiu a les escoles de la població donat que hi ha una incidència elevada i el grup d'edat dels casps és elevat en els menors de 20 anys.

Des de l'Ajuntament seguim demanant a la població que extremi les mesures de seguretat contra la COVID-19 per evitar nous rebrots. En aquest sentit se segueix insistint amb la necessitat de dur la mascareta degudament col·locada – tapant nas i boca –, evitar al màxim el contacte amb persones d'altres bombolles, respectar la distància de seguretat i portar una bona higiene de mans.

Podeu consultar totes les mesures i restriccions vigents per evitar els contagis en aquest enllaç.

banner distància mans mascareta

^