ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comencen les obres d'arranjament del carrer Abell
Les obres afectaran només a la vorera de costat mar i es preveu que la durada de l'actuació sigui inferior a dues setmanes
PUBLICAT Dijous, 26.11.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

obres carrer AbellAquesta setmana han començat les obres d'arranjament del carrer Abell de Canet de Mar. Concretament, l'actuació que es farà en aquest carrer tracta de substituir la xarxa d'aigua potable de la vorera del costat mar.

Aquesta actuació es fa perquè en els últims mesos aquesta canonada ha sofert diferents avaries que han provocat talls en el subministrament d'aigua a les veïnes i els veïns de la zona, així com una gran quantitat d'aigua potable llençada i la reducció del rendiment del servei.

Les obres afectaran només a la vorera de costat mar i es preveu que la durada de l'actuació sigui inferior a dues setmanes. Sempre que s'hagi de produir algun tall puntual de subministrament d'aigua derivada d'aquesta actuació, SOREA i l'Ajuntament de Canet de Mar faran les oportunes comunicacions a les persones i negocis que puguin resultar afectats. Tanmateix, esperem que no es produeixin talls no programats mentre durin les obres.

Des de l'Àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament resten a la disposició de totes les veïnes i tots els veïns per resoldre qualsevol mena de dubte.

^