ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Fundació “la Caixa” i CaixaBank donen 5.000 euros a la Fundació Els Garrofers
Aquest import es destinarà al projecte d'adequació del pati per tal d'adaptar-lo a les noves restriccions per la COVID-19
PUBLICAT Divendres, 20.11.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Donació Fundació La Caixa a Fundació Els Garrofers

CaixaBank, a través del pressupost descentralitzat de Fundació “la Caixa”, aportarà 5.000 euros a la Fundació Els Garrofers de Canet de Mar en l’adequació d’un dels patis del centre per tal de poder adaptar-lo a les noves mesures i restriccions contra la COVID-19 i que els usuaris del centre en puguin tornar a fer ús.

Destacat donació La Caixa a Els Garrofers

Concretament, el projecte d’adequació del pati consisteix en:

·         Fer separacions a la zona del pati exterior per poder garantir que els grups d’usuaris no es barregin entre ells.

·         Incorporar en aquesta zona d’esbarjo uns gronxadors adaptats i altres equips de gimnàstica exterior, de manera que es pugui minimitzar l’ús del gimnàs interior.

·         Instal·lació de gespa artificial a tota la zona per tal de crear un espai més confortable per als residents.

La donació s’ha materialitzat aquest divendres 20 de novembre amb una trobada a la Sala de Juntes de l’Ajuntament de Canet de Mar entre l’alcaldessa i presidenta del patronat de la Fundació Els Garrofers, Blanca Arbell, la directora del centre, Aurora Padilla, i Carme Sabrí, directora del Centre d’Institucions de CaixaBank a Barcelona, acompanyada de Daniel Caballero, director de la banca d’Institucions, ambdós també de CaixaBank.

 L'Acció Social, un dels pilars del Pla de RSC de CaixaBank

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seva labor social, detectant necessitats d'entitats socials locals i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. Des de l'inici de la crisi de la COVID19, Fundació “la Caixa” ha destinat, a través de CaixaBank, 9,6 milions d'euros a 1.700 projectes relacionats amb el proveïment d'aliments, material sanitari i emergències per donar resposta a les persones vulnerables més afectades per la pandèmia.

^