ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L´Ajuntament proveeix les escoles i els instituts de Canet de Mar amb mascaretes de Canet Cus
S´obre un nou període de recollida de mascaretes a les instal·lacions de Vil·la Flora
PUBLICAT Divendres, 18.09.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
mascareta

L’ús de la mascareta és obligatori per a totes les persones a partir dels sis anys, i de manera especial en els centres educatius en aquest inici de curs escolar 2020-2021. Per tal que els centres disposessin de mascaretes de recanvi, per si en algun moment puntual els era necessari; cal recordar que cada alumne i professionals del centre han de portar posada, en tot moment, la seva mascareta. Amb la intenció de facilitar-los les tasques de control , des de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Canet de Mar, abans de l’inici del curs escolar s’han donat a tots els centres educatius del municipi un total de pràcticament 300 mascaretes de les que la Plataforma solidària Canet Cus va confeccionar per repartir entre la població.

Educació destacat mascaretes

La regidora d’Educació, Rosabel Madrid afirma que des de l’Ajuntament s’ha de treballar per tal d’oferir protecció als centres educatius i a tota la ciutadania de Canet. Per aquest motiu, s’ha decidit proveir a tots els centres educatius amb aquest material per tal de protegir, no només als infants, sinó també als professionals dels centres.

Aquestes mascaretes s’han facilitat a:

ESCOLES BRESSOL

Escola Bressol El Palauet    
Escola Bressol Ninis             

ESCOLES

Col·legi Yglesias
Escola FEDAC
Escola Misericòrdia
Escola Turó del Drac

INSTITUTS

Institut Sunsi Mora
Institut Lluís Domènech i Montaner

I també a l’Escola de Música.

De totes les mascaretes que Canet Cus va confeccionar per repartir a la població, del total que no es van passar a recollir. Des de l'Ajuntament de Canet de Mar es va decidir repartir-les entre els col·lectius més vulnerables, amb més risc o més necessitats; d’aquesta manera es van facilitar a:

  • Tots els casals d'estiu del municipi.
  • A les residències geriàtriques..
  • Als centres educatius de Canet.
  • Als Serveis Socials Municipals.
  • A l’entitat Amb Papers.

mascaretes per a la població Com que encara queda un petit romanent de mascaretes, s’obre un nou període a partir del proper dilluns 21 de setembre, per tal que les persones residents al nostre municipi, que en necessitin, puguin passar pel servei d’informació/recepció de l’edifici central de Vil·la Flora, de dilluns a divendres (no festius) de 9 a 14 hores i de 16.30 a 20 hores. 

Recordem que aquestes mascaretes han estat confeccionades amb un teixit homologat per la normativa UNE-EN-14683:2019+AC, admeten fins a 50 rentades a 60 graus.

Des de l’Ajuntament de Canet de Mar volem segui agraint la gran tasca duta a terme des de la Plataforma voluntària Canet Cus, ja que encara ara la població es pot seguir protegint gràcies a la gran feina que es va fer durant el confinament per aquest gran equip de persones voluntàries i absolutament altruistes. 

^