ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els carrers Ample i Font estaran tallats al trànsit durant els caps de setmana d'agost
Aquest tall està previst que es realitzi durant tot el mes d'agost
PUBLICAT Divendres, 14.08.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
carrer ample portada

Des de l'Àrea de Mobilitat i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Canet de Mar s'ha decidit tallar el pas de vehicles al carrer Ample, carrer de la Font i, parcialment, també al carrer Castanyer durant els caps de setmana d'agost.

Davant l'augment de visitants que es preveu que vinguin al municipi durant aquest mes d'agost, des de l'Àrea de Mobilitat i Sostenibilitat s'ha decidit tallar el trànsit en aquests carrers per tal de poder pacificar el nucli històric del municipi i fer-lo més agradable pels vianants.

Vianants

També, seguint amb les indicacions i recomanacions per evitar la propagació de la COVID-19, des del consistori s'ha decidit tirar endavant aquesta iniciativa per tal de poder oferir més espais oberts i lliures de vehicles per als vianants . Amb aquesta mesura, es pretén evitar la formació de grans aglomeracions de persones en altres zones molt concorregudes del municipi, com per exemple la riera Sant Domènec. D'aquesta manera, s'intentarà que la gent no es concentri en un sol punt per poder garantir que es mantingui la distància de seguretat d'1.5 metres entre persones.

Aquesta iniciativa que farà que el vianant vagi recuperant espais oberts i de passeig al centre del poble està previst que es realitzi durant tot el mes d'agost. L'horari del tall serà des de les 12.00 hores de dissabte fins a les 23.00 hores de diumenge.

^