ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet Rock cancel·la l´edició d´enguany i presenta el cartell de l´any vinent
PUBLICAT Dimecres, 15.07.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Canet Rock 21

L'organització del Canet Rock ha decidit ajornar cancel·lar l'edició d'enguany del festival davant l'evolució de la pandèmia de la COVID-19 i l'ajorna fins al pròxim 3 de juliol de 2021.

Amb la intenció que l'edició de retrobament del festival sigui memorable, l'organització ha donat a conèixer el nou cartell del Canet Rock 021.

En aquest cartell hi podem trobar artistes que havien de tocar a Canet aquest any i d'altres que no formaven part de l'edició d'enguany. Stay Homas, Buhos, Zoo, Suu, Oques Grasses, Doctor Prats, Miki Nuñez, Ciudad Jara, Itaca Band, Roba Estesa, Lildami, JazzWoman, Miquel del Roig i Cesc són alguns dels artistes que ja formen part del cartell de l'any 2021.

Des de l'organització informen que les entrades del 2020 serveixen per a l'any vinent amb les mateixes condicions amb les quals es van adquirir. Tanmateix, qui ho vulgui pot demanar la devolució de l'entrada a través de la seva pàgina web, fins a l'1 d'agost. Les entrades retornades es posaran a la venda des d'avui mateix a la web del festival per un preu de 40 euros.

L'organització lamenta no haver pogut celebrar aquesta edició amb normalitat. Recordem que a mitjans de març, l'organització ja havia ajornat la setena edició del Canet Rock al dissabte 3 d'octubre.

^