ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Costes aprova el Pla d'usos amb la platja de gossos que va sol·licitar l'Ajuntament de Canet
PUBLICAT Divendres, 03.07.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Gossos generalLa platja de gossos serà una realitat a Canet de Mar després que Costes hagi acceptat la proposta presentada per l’Ajuntament per destinar un espai exclusiu per al bany d’aquests animals a la platja del municipi.

El passat 2019, l’Ajuntament va sol·licitar a Costes la modificació del pla d’usos de la platja per tal de poder-hi incorporar aquest espai reservat per al bany i esbarjo dels gossos. Finalment, aquest mes de maig es va rebre l’aprovació de la modificació on es recull el seguit de característiques que tindrà l’espai.

Concretament, la platja de gossos estarà ubicada a la platja del Cavaió fins al 30 de setembre i tindrà una superfícies de 750 m2 i estarà delimitat per una tanca perimetral que es retirarà a final de temporada. L’espai estarà obert al mar i estarà senyalitzat amb les normes d’ús i higiene corresponents.

La instal·lació  d’una platja de gossos al municipi va ser la quarta proposta més votada dels pressupostos participatius celebrats l’any 2018 que servien perquè la ciutadania pugues decidir en què volia destinar una part del pressupost municipal de l’any 2019/20. La proposta va aconseguir 270 vots i es va determinar invertir-hi fins a 30.000 euros. Entre les propostes seleccionades en aquella mateixa edició cal destacar la renovació i millora dels parcs infantils, la creació d’un espai esportiu obert polivalent i l’adequació de voreres per a facilitar l’accessibilitat.  

Un cop aprovada la iniciativa per part de les canetenques i els canetencs, l’Ajuntament va sol·licitar a Costes poder reservar aquest espai destinat exclusivament per a gossos a la platja de Canet. Finalment aquest permís va arribar aquest passat mes de maig i actualment s’ha iniciat el procés d’adjudicació d’obres per tal de poder delimitar aquest espai tal com s’indica des de Costes.

MÉS INFORMACIÓ NOTÍCIA | Les platges de Canet estan obertes. Consulta la normativa

NOTÍCIA | Valoració ‘excel·lent´ de la qualitat de l´aigua de les platges de Canet

NOTÍCIA | Pressupostos participatius: millores als parcs infantils i zona d'ombres a les escoles, les propostes més votades

^