Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L´Ajuntament destinarā 500.000 euros en ajuts per a autōnoms, establiments comercials, de serveis i empresarials per colˇlaborar en mantenir l´ocupaciķ i donar suport al teixit comercial del poble
PUBLICAT Dilluns, 11.05.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic
Card mesures

L’Ajuntament de Canet de Mar aprovarā en el prōxim ple extraordinari que tindrā lloc el dijous 14 de maig, una modificaciķ de crčdit extraordināria per crear ajudes per als establiments comercials, de serveis i empresarials, ubicats al terme municipal de Canet de Mar, que hagin hagut de cessar la seva activitat o que hagin tingut pčrdues econōmiques importants degut als efectes del Reial Decret 463/2020, de 14 de marį, on es va decretar l’Estat d’Alarma a causa de la crisi sanitāria de la COVID-19.

L’equip de Govern local lamenta l’impacte econōmic i social que estā tenint la poblaciķ i les empreses del municipi arran de la crisi del coronavirus. Per aquest motiu, s’ha considerat oportú colˇlaborar amb les empreses perquč aquestes puguin afrontar les despeses fixes que estan suportant en aquests moments, com sķn les despeses de lloguer, de personal, de subministraments, etc.

Amb aquesta finalitat, des de l’Ajuntament s’ha dotat un fons econōmic per a la prestaciķ d’ajuts amb l’objectiu de poder ajudar a aquestes empreses davant del tancament obligatori dels seus establiments i el cessament de les seves activitats.

La dotaciķ pressupostāria per aquests ajuts serā de 500.000 euros que s’articularan en dues convocatōries diferents. La primera, que es podrā solˇlicitar prōximament, tindrā una dotaciķ de 270.000 euros que es distribuiran en funciķ de les bases reguladores aprovades. La segona, que s’aprovarā més endavant, serā de 230.000 euros.

Un cop aprovades les condicions de la convocatōria, des de l’Ārea de Promociķ Econōmica es facilitarā tota la informaciķ necessāria per a la tramitaciķ d’aquestes ajudes.

A través d’aquest enllaį també es pot accedir als diferents ajuts i mesures publicades per la Generalitat de Catalunya i el Govern de l’Estat espanyol.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^