Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nou servei d'orientaciķ a joves amb problemes d'habitatge per la COVID19
PUBLICAT Dimarts, 14.04.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic
Logo Guia Joves Habitatge

Arran de l’Estat d’alarma decretat pel Governde l'Estat a causa de la pandčmia de la COVID-19 s’han aprovat un seguit de mesures per atendre a les dificultats que puguin tenir els joves en el manteniment i el pagament de l’habitatge derivades d’aquesta situaciķ.


Per aquest motiu, des de l'Ārea de Jovenut de l'Ajuntament de Canet de Mar i la Direcciķ General de Joventut (DGJ) volem donar resposta a totes les preguntes que tingueu en materia d’habitatge per a joves, La DGJ ha obert un servei s'assessoria en línia i gratuīta, per orientar les persones joves que tinguin dificultats o no puguin fer front a les despeses de l’habitatge -ja sigui en rčgim de lloguer com de compra- derivades de la pčrdua d’ingressos provocada per la crisi de la Covid19.

Amb aquest servei, els i les joves podran adreįar qualsevol consulta a personal expert sobre les possibilitats d’ajornar els pagaments i demanar microcrčdits bancaris, o sobre els seus drets de continuar residint a l’habitatge malgrat hi hagués una extinciķ del contracte de lloguer o un judici de desnonament. Totes les qüestions es tractaran en base al contingut del Reial Decret llei 11/2020, de 31 de marį.

En la mateixa línia, per tal de resoldre els dubtes més habituals sobre les dificultats per pagar l’habitatge derivada de l’actual situaciķ per la Covid19, des de la DGJ també s'ha comenįat a difondre a través de les xarxes socials la Guia Joves i Habitatge: mesures urgents durant el COVID 19.
Amb un total de 27 preguntes considerades de les més freqüents, el document permet cončixer quines condicions cal tenir per optar a una moratōria del lloguer, quin perfil correspon a un gran tenidor o com accedir a un microcrčdit bancari sense interčs.

Podeu consultar la Guia Joves i Habitatge en el document adjunt d'aquesta notícia.

Guia Joves i Habitatge

Guia Joves i Habitatge

Fitxer: Habitatge_COVID_19.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 14
Mida: 1,41 MB

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^