ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Biblioteca anuncia l'accés lliure a l'#eBiblioCat
PUBLICAT Dijous, 26.03.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
biblioteca

El Departament de Cultura, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona i les Biblioteques de Barcelona, han estat treballant de manera coordinada per poder oferir a tota la població accés lliure a la biblioteca digital, #eBiblioCat així com activitats que ajudin a fomentar la lectura entre la ciutadania.  

Aquesta novetat, posada en marxa des de la decretació de l'Estat d'Alarma pel COVID-19, pretén acostar tot el material que té la Biblioteca Digital a tota la ciutadania que actualment no disposa de carnet de biblioteca. Això s'aconsegueix gràcies a una millora digital que permet a l'usuari poder obtenir aquest carnet per via telemàtica i instantània. Per poder gaudir d'aquest carnet virtual cal ser major de 14 anys.

El personal de les biblioteques públiques també ha estat treballant per poder donar resposta a la creixent demanda gràcies a l'increment de la contractació immediata de més títol i llicències i també, augmentant el nombre de documents prestables per persona i dia. 

Tot i que les biblioteques estan tancades, se segueix treballant per poder prestar, per via telemàtica, els serveis essencials l'accés a l' #eBiblioCat, l'atenció a través de les bústies corporatives i buscant la forma més adequada per poder seguir dissenyant activitats que ajudin a fomentar la lectura i la cultura.

Préstecs i reserves vigents

Per tal de facilitar la gestió de les reserves, des de la Biblioteca P. Gual i Pujadas, ens han informat que s'ha allargat la data de venciment d'aquests préstecs. Per tant, cap reserva caducarà abans que els usuaris hagin pogut passar a recollir-la. Cap document en espera de ser recollir caducarà abans del dia 21 de maig. També ens informen que tots aquells préstecs vigents i amb un retard inferior als 21 dies han estat prorrogats fins al 21 d'abril. Per tant, els usuaris no rebran missatges de cortesia ni de retard pel fet de tenir un préstec fins que no es restableixin els serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals. Aquestes dues dates poden variar en funció de com avanci l'estat d'alarma. 

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^