ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L´Ajuntament instal·la termòmetres a diferents espais per fer un ús eficient de l´energia
PUBLICAT Dimarts, 18.02.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Termòmetre ajuntament

Des de les àrees de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Canet de Mar treballen per tal de poder fer un ús eficient de l'energia des de les dependències municipals. Per aquest motiu, en les últimes setmanes s'ha dut a terme la instal·lació de termòmetres en els diferents despatxos que hi ha a l'edifici principal del consistori i a l'edifici de Serveis Tècnics. 

Aquesta nova campanya té com a objectiu principal reduir els consums d'aigua, gas i electricitat dels dos edificis principals de l'Ajuntament mitjançant bones pràctiques de consum elèctric. Aquesta iniciativa forma part del programa de la Diputació de Barcelona 'Passa l'energia!' al qual s'ha adherit l'Ajuntament. D'aquesta manera, el consistori es compromet a invertir l'estalvi econòmic assolit en actuacions d'estalvi energètic.

Amb la instal·lació d'aquests termòmetres es pretén donar una nova eina al personal municipal per a tenir un major control sobre la temperatura de l'espai, i transformar el confort tèrmic en un concepte objectiu. Al costat dels termòmetres també s'ha col·locat un cartell indicant quina és la temperatura de confort depenent de cada època de l'any. Aquesta temperatura indicada s'ha establert d'acord amb el Reglament d'Instal·lacions Tèrmiques als Edificis (RITE).

S'ha decidit adoptar aquesta mesura perquè l'Ajuntament ha de ser un referent per a la ciutadania i que, per tant, cal col·laborar entre tots amb mesures simbòliques del dia a dia com aquesta, per assolir objectius globals com el malbaratament de recursos o la mitigació del canvi climàtic.

^