Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nova edició del Grup de Suport Emocional i  Ajuda mútua (GSAM)
Inici el 17 de setembre
PUBLICAT Dimarts, 27.08.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

Grup Suport emocionalInici de les sessions del GSAM, adreçades a cuidadors de persones dependents.

Aquest setembre s'inicia un nova edició de sessions del GSAM, el Grup de Suport emocional i ajuda mútua que ofereix recolzament i assessorament psicològic a persones cuidadores no professionals. Aquest és un recurs que s’ofereix a través de l'Àrea de Benestar Social, gràcies al suport de la Diputació de Barcelona.

El GSAM és un espai de relació, suport psicològic, intercanvi d'experiències i ajuda mútua entre persones que tenen cura d'altres persones que es troben en situació de dependència. L'objectiu no és oferir-los formació, sinó millorar-los la qualitat de vida, evitar-los la sobrecàrrega emocional i física de la cura, i sobretot posar-los en contacte amb altres cuidadors, evitar la soledat i disminuir l'estrès.

Les persones que hi participin han de comprometre's a voler compartir la seva experiència de cuidadora amb les altres persones que es troben en la mateixa situació i a assistir a totes les sessions.

El GSAM comença dimarts 17 de setembre i tindrà una durada de 16 sessions d'una hora i mitja cadascuna, de 17.00 a 18.30 hores.

Totes les persones interessades poden contactar directament amb Serveis Socials de l'Ajuntament, al carrer Narcís Monturiol  3 i al telèfon 93 795 46 79.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^