Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Amb la T16 els menors poden utilitzar il.limitadament el bus interurbā
PUBLICAT Dijous, 14.03.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

Targeta T16La targeta T-16 és un títol de transport per als nens i nenes que tenen entre els 4 fins als 16 anys que els permet fer gratuītament un nombre ilˇlimitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins la mateixa zona tarifāria on resideixi el nen o la nena.

La targeta T-16 és un títol personalitzat amb el nom i el DNI/NIE/passaport/llibre de família, que s'ha de validar a cada viatge, i només la pot fer servir el nen o la nena que en sigui el titular.

Poden ser titulars d'aquesta targeta tots els nens i les nenes que tinguin 4 anys fins els que compleixen els 16 abans del 31 de desembre i que resideixin a qualsevol dels municipis que conformen l'āmbit del sistema tarifari integrat.

La targeta T-16 té un cost d'emissiķ i gestiķ de 35 euros que s'haurā de pagar en la primera emissiķ del títol. La renovaciķ de la targeta es realitzarā sense cost i de manera automātica fins el 31 de desembre de l'any en quč es compleixen els 16 anys.

La gestiķ i sol•licitud de la targeta T-16 per als nens i nenes de Canet de Mar es fa a través de l'Associaciķ de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbā - AMTU.

Heu d'emplenar el full de solˇlicitud, disposar del DNI/NIE/passaport/llibre de família del nen o la nena i fer un pagament de 35 euros en concepte de cost d'emissiķ i gestiķ de la targeta.

Aixō ho podeu fer:

- per Internet: a la web trobareu la solˇlicitud de la targeta i les instruccions per tramitar-la. Podeu fer el pagament i la tramitaciķ de la T-16 a través del web.

- en un centre d'atenciķ al client de la xarxa de transport públic: podeu lliurar la solˇlicitud juntament amb la fotocōpia del DNI/NIE/passaport/llibre de família del nen o la nena i fer allā el pagament.

- en un estanc del vostre municipi: podeu lliurar la solˇlicitud juntament amb la fotocōpia del DNI/NIE/passaport/llibre de família del nen o la nena i fer allā el pagament.

El nen o la nena rebrā al seu domicili per correu certificat la targeta T-16 personalitzada en el transcurs de 30 dies computables a partir de la recepciķ i confirmaciķ de la solˇlicitud.

Per a les solˇlicituds tramitades durant els mesos de juliol i agost el termini de lliurament de la targeta serā superior a l'habitual.

Per aclariment de dubtes, truqueu al telčfon 902 444 012 (cost de la trucada 0,083€ per establiment de trucada i 0,067€/min + IVA)

L’horari d’atenciķ telefōnica és de 9.30 a 14.00 hores de dilluns a divendres.

Informaciķ del nou servei de bus

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^