ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament ha delegat al Consell Comarcal la competència en la gestió de residus i neteja viària
PUBLICAT Dilluns, 01.10.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

Baldejadora per netejar carrersLa recollida de residus i la neteja viària són, des de l'abril passat, competència del Consell Comarcal del Maresme. Així es va aprovar en sessió plenària del nostre Ajuntament, a proposta de l'Àrea de Medi Ambient. El traspàs és operatiu des de l'1 de juny passat.

L'execució dels serveis es porta a terme mitjançant l'empresa mixta RESMAR, participada en un 49% pel Consell Comarcal i un 51% per CESPA, d'acord amb els resultats del diàleg competitiu efectuat pel Consell Comarcal l'any 2015.

La delegació de serveis al Consell Comarcal per part dels ajuntaments permet una major eficiència dels recursos municipals, gràcies als avantatges que suposa, entre d'altres, acollir-se a les condicions econòmiques obtingudes pel Consell Comarcal mitjançant agrupació de les necessitats de diversos municipis.

Amb aquesta mesura, l'Ajuntament s'allibera de les tasques més rutinàries, que s'assumeixen des del Consell Comarcal, sense perdre la informació detallada i la visió general gràcies al sistema de coordinació establert amb els responsables del Consell Comarcal.

Si teniu qualsevol dubte, queixa o suggeriment relacionada amb aquests serveis, podeu trucar als telèfons 93 799 62 80 i 681 22 95 54, escriure un correu electrònic a l’adreça incidencies.canet@resmar.es o bé adreçar-vos a l'Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament.

^