ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet acollirà passat l'estiu unes jornades de música clàssica per a músics no professionals
PUBLICAT Dimarts, 10.07.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

canet classic’Orquestra de Mataró i l’Escola de Música de Canet, col·laboren conjuntament en el projecte “Viu una experiència simfònica”. Per fer-ho, compten amb el suport de l'Àrea de Cultura, que ha sol·licitat els espais del CRTTT - Escola de Teixits, per acollir el que seran unes jornades de música clàssica dirigides a músics majors de 18 anys no professionals.

És previst celebrar-les els dies 5, 6 i 7 d'octubre. Els alumnes participaran tant en els assaigs generals, com en els generals que l'Orquestra de Mataró durà a terme a Canet, experimentant així, directament, com funciona una orquestra simfònica professional. A més, podran participar en un concert final que es farà a la Parròquia. Músics amateurs que podran tocar conjuntament amb l'orquestra, en un concert obert a tothom.

Els assaigs que es faran durant les jornades, seran dirigits per professors d'acreditada experiència orquestral, estaran orientats a fer que els alumnes participin activament en la preparació de les diferents peces que es presentaran al concert final.

L'objectiu principal de les jornades, és el de promoure els valors de la pràctica musical i donar la possibilitat de trobar-se i tocar plegats.

Trobareu més informació al web:  www.canetclassic.com

^